ΑΕΚ: Τα συμβόλαια που λήγουν, οι δανεισμοί και οι αποχωρήσεις (vids)

Αντρέ Σιμόες και Γεβγέν Σάκχοφ δύσκολα θα παραμείνουν στην ΑΕΚ, ενώ θα πρέπει να δούμε τι θα συμβεί και με τους δανεισμούς, αλλά και τους παίκτες που θα αποχωρήσουν.

Η φετινή χρονιά δεν έχει κλείσει ακόμα για την ΑΕΚ, η οποία “μάχεται” για την ευρωπαϊκή έξοδο στα πλέι οφ της Super League ευελπιστώντας πως θα κατακτήσει την 3η θέση και θα αποφύγει δυσάρεστες καταστάσεις. Και ως γνωστόν στην ΑΕΚ κρίνονται άπαντες μέχρι το τέλος της σεζόν που θα κρίνει πολλά για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Θα πρέπει να θεωρήσουμε δεδομένο ότι και φέτος θα υπάρξει ένα αρκετά γενναίο ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ, αν και γι’ αυτό θα αποφασίσει ο νέος προπονητής όταν έρθει.

Τα δύο συμβόλαια που λήγουν

Αντρέ Σιμόες και Γεβγέν Σάκχοφ βλέπουν τα συμβόλαιά τους να ολοκληρώνονται το καλοκαίρι του 2022, αλλά την ίδια στιγμή δεν βλέπουν κάποια πρόθεση από πλευράς ΑΕΚ να ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Ο Πορτογάλος αμυντικός χαφ, αλλά και ο Ουκρανός έχουν δικαίωμα να υπογράψουν όπου επιθυμούν από την 1η Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους. Από πλευράς ΑΕΚ μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει κάποια επαφή με τους δύο ποδοσφαιριστές και όλα δείχνουν πως οι επόμενοι μήνες θα είναι οι τελευταίοι τους στην Ένωση.

Οι τρεις δανεικοί…

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα πρέπει το επόμενο διάστημα να αποφασίσουν τι θα συμβεί με τους τρεις δανεικούς παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ του κλαμπ. Αν και εδώ είναι λίγο-πολύ ξεκάθαρα τα πράγματα. Η περίπτωση του Στίβεν Τσούμπερ φαίνεται πως έχει κλείσει θετικά για την Ένωση, η οποία έχει ενεργοποιήσει ήδη την οψιόν αγοράς τους. Ο Ντάρκο Γέβτιτς όλο αυτό το διάστημα δεν έδειξε και πολλά πράγματα, αν και δεν πήρε τις ευκαιρίες που θα περίμενε, συνεπώς είναι δύσκολο να τον αγοράσει η ΑΕΚ από τη Ρούμπιν Καζάν. Η τελευταία περίπτωση είναι του Γκζέγκοζ Κριχόβιακ, με τον Πολωνό να μην γνωρίζει τι θα συμβεί στο μέλλον του, όπως και το τι θα γίνει με το συμβόλαιό του στην Κράντονταρ. Το τι θα συμβεί με τον 32χρονο Πολωνό θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο καιρό ακόμα για να έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα.

Οι πιθανές αποχωρήσεις…

Στο ρόστερ της ΑΕΚ υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πάρει τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμούσαν και αν και η έλευση του νέου προπονητή δεν αλλάξει τα δεδομένα τότε θα πρέπει να κοιτάξουν για… άλλες πολιτείες. Τέτοιες περιπτώσεις είναι ο Στράτος Σβάρνας που από βασικός πέρυσι, φέτος έχει γίνει τέταρτη επιλογή, ο Μιχάλης Μπακάκης που έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023 αλλά δεν υπολογίζεται, ο Νταμιάν Λε Ταλέκ που στην ΑΕΚ δεν είναι ζεστοί μαζί του, ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς που δεν έχει αγωνιστεί όσο στην πρώτη του χρονιά, ενώ με τις δηλώσεις που έκανε την Κυριακή άνοιξε θέμα και ο Νόρντιν Άμραμπατ σχετικά με την παραμονή του στο κλαμπ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.