Παναθηναϊκός: Συμβόλαια που λήγουν και… καίνε

Εννέα συμβόλαια ολοκληρώνονται το καλοκαίρι για παίκτες του Παναθηναϊκού, με τους "πράσινους" ωστόσο να... καίγονται για δύο απ' αυτά!

Ο Παναθηναϊκός ευελπιστεί το τέλος της φετινής χρονιάς να τον βρει έχοντας εκπληρώσει τους στόχους του, που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και την έξοδο στην Ευρώπη. Αν συμβούν αυτά τα δύο τότε η πορεία του “τριφυλλιού” θα είναι αναμφισβήτητα πετυχημένη.

Υπάρχει όμως και το μέλλον με την επόμενη σεζόν να αρχίζει να σχεδιάζεται από τώρα, αν και σίγουρα ενδεχόμενη ευρωπαϊκή έξοδος να αλλάξει τα δεδομένα.

Στο τέλος της σεζόν ολοκληρώνονται εννέα συμβόλαια για παίκτες του Παναθηναϊκού με την διοίκηση του κλαμπ να “καίγεται” να ανανεώσει τα δύο απ’ αυτά, καθώς από το τέλος της συνεργασίας με κάποιους παίκτες οι “πράσινοι” θα λυτρωθούν.

Μια τέτοια περίπτωση είναι το συμβόλαιο του Ούφε Μπεκ, ο οποίος ουδέποτε πρόσφερε στην ομάδα. Από εκεί και έπειτα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως δεν θα υπάρξει κουβέντα με τους Ματέους Βιτάλ, Ραμόν Λούντκβιστ, Φακούντο Σάντσες, ενώ και οι Μαουρίσιο, Χατζηγιοβάννης και Γκατσίνοβιτς δύσκολα θα παραμείνουν στα “πράσινα” αποδυτήρια.

Αυτό που φαίνεται πως “καίει” τον Παναθηναϊκό είναι το τι θα γίνει με τα συμβόλαια των Χουάνκαρ και Λούκας Βιγιαφάνιες, τους οποίους ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα ήθελε στο ρόστερ και την επόμενη χρονιά. Με τους δύο ποδοσφαιριστές έχει γίνει μια πρώτη κουβέντα, αλλά δεν έχουν φτάσει σε συμφωνία!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.