Οικογενειακό διπλό και ρεπό για τους παίκτες της ΑΕΚ

Την ευκαιρία να δει ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής με την ΑΕΚ θα έχει το πρωί της Παρασκευής ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

Το γεγονός πως δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις το προσεχές Σαββατοκύριακο δίνει την ευκαιρία στους παίκτες της ΑΕΚ να πάρουν ανάσες και να ξεφύγουν λίγο από την καθημερινότητα.

Έτσι, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μαζί με τον Νίκο Παναγιωτάρα θα δουν τις δύο ομάδες της ΑΕΚ σε οικογενειακό δίτερμα στο “Σεραφείδειο” το πρωί της Παρασκευής.

Τόσο ο τεχνικός της πρώτης ομάδας, όσο και αυτός της δεύτερης θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που δεν παίζουν πολύ και φυσικά να δουν την κατάσταση στην οποία βρίσκονται για τα επόμενα παιχνίδια. Μετά το τέλος του οικογενειακού διπλού οι παίκτες της ΑΕΚ θα πάρουν άδεια και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Δευτέρα.

Ένας απ’ αυτούς είναι και ο Αλεξάντερ Φράνσον, ο οποίος δεν έχει παίξει ακόμα με την ΑΕΚ, ωστόσο δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση με τους ανθρώπους της ομάδας να ελπίζουν ότι στα εναπομείναντα παιχνίδια των πλέι οφ θα μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες τους.

Αυτή την περίοδο απουσιάζουν ούτε λίγο, ούτε πολύ εννέα διεθνείς ποδοσφαιριστές, ενώ δεν λείπουν και τα προβλήματα με του Αραούχο, Άμραμπατ, Σιμόες.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ αρχίζουν και πάλι την επόμενη Κυριακή, 3 Απριλίου με αγώνα στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” κόντρα στον Ολυμπιακό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.