Ολυμπιακός: Πως ο Μαρτίνς… αποχαιρέτησε τον Ονιεκούρου

Ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους "Ζωσιμάδες" πως ο Νιγηριανός δύσκολα θα βρει ρόλο στους Πειραιώτες.

Ο Χένρι Ονιεκούρου μετά από 2,5 εβδομάδες βρήκε χώρο στην αποστολή του Ολυμπιακού και μάλιστα ο Πέδρο Μαρτίνς τον συμπεριέλαβε στην τελική 20αδα του ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους “Ζωσιμάδες”. Η απουσία του Γιώργου Μασούρα και του Ρόνι Λόπες απ’ την αποστολή έφερε τον Νιγηριανό στην Ήπειρο, ωστόσο δεν είδε ξανά αγωνιστικά λεπτά. Αν και το ματς αποδείχτηκε δύσκολο για τον Ολυμπιακό, ο Πορτογάλος τεχνικός απλά αρκέστηκε να σηκώσει για προθέρμανση τον Ονιεκούρου, χωρίς να τον χρησιμοποιήσει τελικά. Αν και χρειαζόταν λύσεις μεσοεπιθετικά, προτίμησε τις λύσεις των… δοκιμασμένων Βαλμπουενά και Τικίνιο.

Ο Νιγηριανός φαίνεται πως έχει αποδεχτεί τη μοίρα του και πως ήδη σκέφτεται το επόμενο βήμα της καριέρας του. Σύλλογοι απ’ την Τουρκία έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την περίπτωση του. Η Γαλατάσαραϊ τον γνωρίζει καλά απ’ την προηγούμενη θητεία του, ενώ και η Μπασάκσεχιρ φαίνεται πως εξετάζει την περίπτωση του Ονιεκούρου. Το πιθανότερο είναι ο Νιγηριανός να αποχωρήσει με τη μορφή δανεισμού απ’ τον Ολυμπιακό το προσεχές καλοκαίρι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.