Ολυμπιακός: Ο ρόλος του… προπονητή Εμβιλά

Ο Γιάν Εμβιλά θα φτάσει και θα ξεπεράσει ένα αγωνιστικό σερί του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ λόγω της εμπιστοσύνης του Πέδρο Μαρτινς.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να εκμεταλλευτεί από την Τετάρτη τη διακοπή της εθνικής ομάδας, ώστε να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έμειναν στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, εν όψει της συνέχειας σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Είναι αναγκαία η αποφόρτιση τόσο για τους παίκτες, όσο και για τον ίδιο τον Μαρτίνς και τους συνεργάτες του, καθώς αναζητείται λύση για μια τελική βελτίωση του Ολυμπιακού, ώστε να εξασφαλιστεί ταχύτερα ο τίτλος του πρωταθλητή και να φτάσει στην κατάκτηση του κυπέλλου. Στόχος είναι να μείνει και μια θετική εικόνα στο φινάλε της σεζόν.

Ένα απ’ τα πιο καθοριστικά γρανάζια του Ολυμπιακού σ’ αυτή την προσπάθεια είναι ο Γιάν Εμβιλά. Ο Γάλλος μέσος φαίνεται πως εκτός απ’ τον καθαρά σημαντικό αγωνιστικό ρόλο, κατέχει και θέση… δεύτερου προπονητή. Ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να αμφιταλαντεύεται μεταξύ Μπουχαλάκη και Μαντί Καμαρά, αλλά σπανίως αφαιρεί απ’ την ενδεκάδα τον Γάλλο. Πρόκειται για τον ποδοσφαριστή, ο οποίος αποφεύγει τα λάθη, δίνει ρυθμό στην ομάδα και όταν χρειαστεί προσφέρει ηρεμία μπροστά απ’ τους στόπερ. Είναι χαρακτηριστικό πως ο 31ετών Γάλλος δεν έχει πάρει ανάσα στα τελευταία ματς και ο Πέδρο Μαρτίνς τον έχει αφήσει να ξεκουραστεί μόνο σε ματς κυπέλλου.

Ο Εμβιλά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ξεκινήσει ως βασικός απέναντι στην ΑΕΚ και θα φτάσει τα 24(!) συνεχόμενα ματς στη Super League με τον Ολυμπιακό, σημάδι πως έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς. Ο μοναδικός παίκτης ο οποίος έχει αγωνιστεί σε 24 συνεχόμενα ματς φέτος στο πρωτάθλημα είναι ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Ο Γάλλος μέσος έχει την ευκαιρία να διευρύνει το ρεκόρ του Μολδαβού στη συνέχεια των playoffs ως η πιο σημαντική σταθερά του φετινού Ολυμπιακού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.