Ολυμπιακός: Καλύτερα ο Σισέ, κανονικά στην Εθνική

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Παπέ Σισέ αποχώρησε σε εμφανώς καλύτερη κατάσταση απ' τους "Ζωσιμάδες". Η αρχική εκτίμηση και το αυριανό ταξίδι στη Σενεγάλη.

Ο Παπέ Σισέ τραυματίστηκε στο 26ο λεπτό της συνάντησης του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Πέδρο Μαρτίνς αναγκάστηκε να τον αντικαταστησει με τον Κώστα Μανωλά, καθώς ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος, έκρινε πως ο Σενεγαλέζος αμυντικός δεν δύναται να συνεχίσει. Η πρώτη εικόνα του Σισέ ήταν ανησυχητική, ο γιατρός του Ολυμπιακού έκανε λόγο για κάκωση στο γόνατο και όπως όλα δείχνουν ο Σενεγαλέζος γλίτωσε τα χειρότερα, καθώς η αρχική εκτίμηση ήταν απόλυτα εύστοχη. Μάλιστα ο “βράχος” πήρε την άδεια του ιατρικού επιτελείου για να ταξιδέψει τη Δευτέρα (21/03) στη Σενεγάλη με σκοπό να ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις της εθνικής του ομάδας.

Ο Παπέ Σισέ κατά την αναχώρηση του απ’ το γήπεδο των “Ζωσιμάδων” ήταν αρκετά ευδιάθετος και έδειχνε σε καλύτερη κατάσταση, έχοντας ξεπεράσει το πρώτο σοκ του τραυματισμού. Τέλος καλό, όλα καλά για τον Σισέ, ο οποίος διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με τον Ολυμπιακό και τη Σενεγάλη!

ΔΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΙΣΕ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.