Ολυμπιακός: “Πετάνε” οι δανεικοί!

Οι δανεικοί του Ολυμπιακού στην πλειοψηφία τους πρωταγωνιστούν στις ομάδες τους. Ποιοι έχουν πιθανότητες επιστροφής στον Ρέντη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στα τέσσερα χρόνια θητείας του στον Ολυμπιακό έχει αποδείξει πως στηρίζεται σ’ ένα συγκεκριμένο κορμό παικτών, με αποτέλεσμα ν’ αφήνει εκτός… νυμφώνος rotation παίκτες που είναι εγνωσμένης αξίας ή που κάνουν “γκελ” στην εξέδρα. Έτσι η λίστα των δανεικών του Ολυμπιακού είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, ενώ οι περισσότεροι παίκτες τα πηγαίνουν καλά στο νέο τους περιβάλλον. Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Σεμέδο (Πόρτο), Χασάν (Κόνιασπορ), Πέπε (Φαμαλικάο), Ραντζέλοβιτς (Λεγανές), Λοβέρα (Ομόνοια), Κούτρη (Φορτούνα Ντ.), Γιάννη Μασούρα (Σπάρτα Ρότερνταμ) και Τσούμιτς (Λουκέρνη).

Απ’ τους παραπάνω ο Πέδρο Μαρτίνς θα εξέταζε την επανένταξη στο ρόστερ σε συγκεκριμένες περιπτώσεις απ’ την παραπάνω λίστα. Αν ο Ολυμπιακός χρειαζόταν δεύτερο επιθετικό, ο Χασάν είναι ένας παίκτης ο οποίος έχει αποδείξει πως μπορεί να σταθεί άνετα σε υψηλό επίπεδο, ενώ φέτος έχει πολύτιμη συνεισφορά στην πορεία της Κόνιασπορ προς τα προκριματικά του Champions League (29 ματς, 8 γκολ, 4 ασίστ). Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς είναι ακόμα μια περίπτωση που δεν έχουν “κάψει” στον Ολυμπιακό. Ο ταλαντούχος Σέρβος είχε καλά διαστήματα στη σεζόν με τη Λεγανές, αθροίζοντας μέχρι στιγμής 31 παιχνίδια, 5 γκολ και 3 ασίστ.

Ο Πέπε είναι ο μαέστρος της Φαμαλικάο, για ακόμα μια σεζόν. Ο 24χρονος Πορτογάλος έχει 29 παιχνίδια, 3 γκολ και 5 ασίστ, ωστόσο θα πρέπει να “ιδρώσει” αρκετά σε πιθανή επαναφορά του στον Ρέντη. Στον Πειραιά εκτιμούν το ταλέντο του, αλλά ο ίδιος δεν κατάφερε να πείσει για την παραμονή του σ’ έναν απαιτητικό περιβάλλον σε πνευματικό και φυσικό επίπεδο, όπως ο Ολυμπιακός. Ο Νίκολα Τσούμιτς κατάφερε να προβληματίσει θετικά τον Πέδρο Μαρτίνς στα καλοκαιρινά φιλικά, όμως οι μεταγραφές του Ολυμπιακού τον έθεσαν εκτός rotation και εκείνος συνεχίζει με δανεισμό στη Λουκέρνη. Έχει 17 ματς, 2 γκολ και 1 ασίστ. Ο Μαρτίνς θα τον ξαναέβλεπε, αλλά θα ήθελε να δει έναν πιο ολοκληρωμένο παίκτη και όχι απλά ένα ταλέντο. Για τους υπόλοιπους της λίστας των δανεικών, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει κάνει σαφή τη θέση του σε διάφορες περιστάσεις και δύσκολα θα άλλαζε τώρα απόφαση. Το πως θα κινηθούν οι σύλλογοι στους οποίου αγωνίζονται και αν κάποιοι απ’ αυτούς επιλέξουν να προχωρήσουν στην αποπληρωμή των ρητρών είναι μια άλλη ιστορία και θα πρέπει να περιμένουμε μερικούς μήνες ακόμα για νεότερα!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.