ΑΕΚ: «Στέλνουν» Ρακίτσκι οι Ουκρανοί!

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα Ουκρανικά ΜΜΕ, η ΑΕΚ έχει δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση του Γιάροσλαβ Ρακίτσκι που έλυσε το συμβόλαιό του με τη Ζενίτ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα Ουκρανικά ΜΜΕ, ο Γιάροσλαβ Ρακίτσκι προτάθηκε στην ΑΕΚ και θα μπορούσε να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Ο παίκτης έμεινε ελεύθερος από τη Ζενίτ, καθώς έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα, μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Sport.ua» οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή του πρότειναν την ΑΕΚ σαν επόμενο σταθμό της καριέρας του.

«Ο Ρακίτσκι αναζητεί τη νέα του ομάδα μετά τη λύση του συμβολαίου του με την Ζενίτ. Οι εκπρόσωποί του τον πρότειναν στην ΑΕΚ, η οποία έχει ήδη εκμεταλλευτεί την υπάρχουσα κατάσταση αποκτώντας τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ από την Κράσνονταρ. Θυμίζουμε πως ο Ουκρανός μέσος Γεβγέν Σάκχοφ αγωνίζεται στην ΑΕΚ. Ο Ρακίτσκι είχε διαπραγματευτεί με την Μπασακσεχίρ».

Ο Ρακίτσκι σε 23 συμμετοχές είχε 2 γκολ και 6 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με την Ζενίτ, η οποία τον απέκτησε τον Ιανουάριο του 2019 από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ για 10 εκατ. ευρώ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.