Kριχόβιακ: Γιατί «καίγεται» να παίξει με ΠΑΟΚ!

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ έχει έναν ξεχωριστό λόγο για να πάρει άμεσα χρόνο συμμετοχής με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ο Πολωνός μέσος ανήκει και τυπικά από χθες στην Ένωση και όπως είπε στις πρώτες του δηλώσεις, είναι πανέτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του την Κυριακή απέναντι στον ΠΑΟΚγια τη 2η Αγωνιστική των πλέι – οφ της Σούπερ Λιγκ.

«Για εμένα ήταν πολύ σημαντικό να παίξω γρήγορα, γιατί σύντομα έχω παιχνίδια με την Εθνική και ήταν πολύ σημαντικό να είμαι έτοιμος γι’ αυτά τα παιχνίδια», είπε χαρακτηριστικά ο Κριχόβιακ, ο οποίος συμπεριελήφθη στην αποστολή της Πολωνίας για το φιλικό με τη Σκωτία (24/3 στη Γλασκώβη) και τον «τελικό» πρόκρισης στο Μουντιάλ του Κατάρ απέναντι σε Σουηδία ή Τσεχία (29/3 στη Βαρσοβία).

Ο νέος τεχνικός της Εθνικής Πολωνίας Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς, παραδέχτηκε ότι ανέμενε με αγωνία τις εξελίξεις όσον αφορά το μέλλον του 32χρονου, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι από τις 5 Δεκεμβρίου του 2021, σε ένα ματς της Κρασνοντάρ απέναντι στη Σότσι.

Ο Πολωνός ομοσπονδιακός θέλει να τον δει να παίρνει ξανά παιχνίδι στα πόδια του με την ΑΕΚ για να τον χρησιμοποιήσει με τη Σκωτία και να τον έχει ετοιμοπόλεμο στο ματς που θα κρίνει την πρόκριση στο Μουντιάλ.

«Θέλαμε να παίξουμε με τη Σκωτία, για να δούμε μεταξύ άλλων την κατάσταση του Κριχόβιακ. Ο Γκρεγκόρζ θέλει να παίξει άμεσα με την ΑΕΚ στο επόμενο παιχνίδι για να είναι έτοιμος. με τη Σκωτία. Όταν μιλήσαμε, παραδέχτηκε ότι αν δεν καταφέρει να παίξει σε ένα ματς πρωταθλήματος, δεν θα μπορούσε να δει τον εαυτό του να παίζει στον τελικό των πλέι – οφ», είπε χαρακτηριστικά ο Πολωνός τεχνικός!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.