Ολυμπιακός: Η αφιέρωση με νόημα του Σισέ (vids)

Ο Παπέ Σισέ σκόραρε και αφιέρωσε το γκολ στους ανθρώπους που του... έστρωσαν τον δρόμο για να σκοράρει!

Ο Παπέ Σισέ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της δύσκολης νίκης του Ολυμπιακού με 2-1 επί του Άρη στο “Γ. Καραϊσκάκης” για την 1η αγωνιστική των playoffs της Super League. Ο Σενεγαλέζος στόπερ άνοιξε το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και κέρδισε το καθοριστικό πέναλτι λίγο πριν το φινάλε του ματς, για να το μετουσιώσει σε γκολ ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Σισέ μετά την επίτευξη του γκολ με κεφαλιά απ’ την ωραία εκτέλεση κόρνερ του Καρβάλιο έσπευσε να αγκαλιάσει τους βοηθούς του Πέδρο Μαρτίνς, Ρουί Κάστρο και Αντόνιο Ενρίκες.

Οι δύο βοηθοί του Πέδρο Μαρτίνς και ειδικότερα ο Αντόνιο Ενρίκες είναι επιφορτισμένοι με τον σχεδιασμό των στατικών φάσεων σε άμυνα και επίθεση. Ο Παπέ Σισέ είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά του Ολυμπιακού στις στατικές φάσεις, καθώς είναι υψηλόσωμος και μπορεί να κερδίσει με τη δυναμή του τον προσωπικό του αντίπαλο. Μάλιστα στη φάση του γκολ ο Σισέ κέρδισε τον Φαμπιάνο, έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει ξεχωρίσει στα μετόπισθεν του Άρη και συγκαταλέγεται στους καλύτερους αμυντικούς της Super League.

Ο Κάστρο και ο Ενρίκες είναι υπέυθυνοι για τον σχεδιασμό των φάσεων, αλλά κυρίως για την ψυχολογική και πνευματική ανύψωση του Παπέ Σισέ. Μετά το ματς του “Κλ. Βικελίδης” και μέσα απ΄την ανάλυση του βίντεο “έψησαν” τον Σισέ πως έχει το πλεονέκτημα στις συγκεκριμένες φάσεις και πως αν συγκεντρωθεί, μπορεί να εκμεταλλευτεί τα καλά “στημένα” του Καρβάλιο ή του Βαλμπουενά. Με το χθεσινό τέρμα ο Σισέ συνέχισε να διευρύνει το προσωπικό του ρεκόρ σε μια σεζόν με τον Ολυμπιακό, φτάνοντας τα έξι γκολ. Την προηγούμενη φορά που έφτασε τόσο ψηλά στο σκοράρισμα ήταν τη σεζόν 2017-2018. Ήταν η πρώτη του παρουσία με τα “ερυθρόλευκα”, ωστόσο είχε σκοράρει τέσσερις φορές, όλες στην κανονική διάρκεια της Super League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.