Ολυμπιακός: Χωράνε μόνο όσοι θέλουν

Οι περιπτώσεις Καρβάλιο και Ονιεκούρου εντελώς διαφορετικές και δείχνουν τη φιλοσοφία για τη συνέχεια της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη για την πρώτη αγωνιστική των playoffs της Super League (19.00, NS Prime) και οι “ερυθρόλευκοι” αναζητούν τη νίκη απέναντι στην ομάδα που κατάφερε να τους στερήσει το παράσημο του “αήττητου” Όπως ανέφερε ο Παπέ Σισέ στο novasports.gr οι Πειραιώτες εκτός από τα τακτικά στοιχεία που χρειάζονται βελτίωση, πρέπει να βγάλουν αντίδραση απέναντι στους Θεσσαλονικείς.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αντίστοιχα στην αποστολή που ανακοίνωσε δεν συμπεριέλαβε για 4ο (!) συνεχόμενο ματς τον Χένρι Ονιεκούρου. Ο Νιγηριανός μέσος έχει να εμφανιστεί με τα “ερυθρόλευκα” από την εντός έδρας αναμέτρηση – αποκλεισμό με την Αταλάντα στο Φάληρο, όταν και δέχτηκε κύμα αποδοκιμασίας απ΄τους φίλους της ομάδας. O Oνιεκούρου που δεν έδεσε ποτέ με το κλίμα του Ολυμπιακού, ουσιαστικά περιμένει το φινάλε της σεζόν για να ολοκληρώθεί και η παρουσία του στους Πειραιώτες με άδοξο τρόπο.

Από την άλλη πλευρά, ο Ζοάο Καρβάλιο ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο στο ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, μετά από παράβαση του πειθαρχικού πλάνου είναι και πάλι παρών στην αποστολή. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έδωσε απλό “συγχωροχάρτι” στον Καρβάλιο, αλλά μετά τις αμοιβαίες εξηγήσεις έδειξε πως στην παρούσα φάση, κάθε παίκτης που θέλει να βοηθήσει στην επίτευξη του στόχου, θα βρίσκεται εντός του rotation.

Τα τελευταία παιχνίδια της σεζόν, μόνο διαδικαστικό ρόλο δεν έχουν για τον Ολυμπιακό και τον Πέδρο Μαρτίνς. Απαιτείται υψηλή συγκέντρωση για την ταχύτερη εξασφάλιση του τίτλου και φυσικά για την αποφυγή αποτελεσμάτων, που θα έχουν αντίκτυπο στο επικοινωνιακό φινάλε της σεζόν. Η τελευταία εικόνα είναι πολύ σημαντική και ο Πορτογάλος δεν θέλει να μουτζουρώσει τον καμβά μιας ούτως ή άλλως κούρσας που δεν έχει πείσει πολλούς. Γι’ αυτο και η εικόνα του Ολυμπιακού και όσων λάβουν μέρος στα τελευταία ματς, σίγουρα δεν θα είναι αδιάφορη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.