Λουτσέσκου: “Κανείς δε μπορεί να με πείσει ότι ήταν κόκκινη κάρτα”

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην αποβολή του Χάρη Τσιγγάρα εκφράζοντας την αντίθεσή του με την απόφαση του διαιτητή

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στάθηκε στην αποβολή του Χάρη Τσιγγάρα και εξέφρασε την αντίθεσή του με την απόφαση του Φάμπρι, του Ιταλού διαιτητή. 

Μιλώντας στην Cosmote είπε: “Πρώτα απ’ όλα, οι παίκτες μου έκαναν ένα φανταστικό παιχνίδι. Εξαιρετική προσπάθεια και νοοτροπία. Παίζοντας σε ένα γήπεδο όπως το ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ και έχοντας αριθμητικό μειονέκτημα για 75 λεπτά, η προσπάθεια ήταν τεράστια. Κανείς δε μπορεί να με πείσει ότι ήταν κόκκινη κάρτα. Η φάση έγινε μπροστά μου. Είναι θέμα του VAR, υπάρχει πρόβλημα με το VAR. Νομίζω δεν έπρεπε να δοθεί κόκκινη κάρτα”.

Για το πώς συμπεριφέρθηκε ο ΠΑΟΚ μετά την αποβολή είπε: “Να τελειώσουμε το παιχνίδι και να μην χάσουμε. Και να ρισκάρουμε σε κάποιες φάσεις, όπως και κάναμε, για να κερδίσουμε. Επίσης, θέλω να πω ότι η ΑΕΚ έχει ένα εξαιρετικό γκρουπ παικτών, πραγματικά πολύ καλή ομάδα. Κι αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω για τον οποίον οι παίκτες μου αξίζουν συγχαρητήρια που τελείωσαν το παιχνίδι χωρίς να χάσουνε, με 10 παίκτες, παλεύοντας για κάθε μπάλα, σε κάθε λεπτό του αγώνα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.