Παλάσιος: Στους κορυφαίους σκόρερ του κόσμου για το 2022! (pic)

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος είναι «καυτός» στο ξεκίνημα του 2022 και συγκαταλέγεται στους κορυφαίους σκόρερ του πλανήτη! Συγκεκριμένα, με τα έξι γκολ που έχει πετύχει ισοβαθμεί με άλλους 33 παίκτες στην 21η θέση!

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση μέσα στο 2022 και αποτελεί έναν από τους κορυφαίους και πιο φορμαρισμένους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Από την αλλαγή του έτους και μετά, ο Αργεντινός εξτρέμ έχει πετύχει 6 γκολ στην Super League, επίδοση που τον κατατάσσει μάλιστα πολύ ψηλά στην σχετική λίστα με τους σκόρερ όλου του κόσμου!

Συγκεκριμένα, η Διεθνής Oμοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS) αναφέρει ότι οι Ακράμ Αφίφ και Μίκαελ Ολούνγκα από την 1η Κατηγορία του Κατάρ βρίσκονται στην κορυφή της λίστας, με 12 γκολ, με τον άσο του Παναθηναϊκού να καταλαμβάνει την 32η θέση.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως συνολικά 33 παίκτες έχουν πετύχει τον ίδιο αριθμό γκολ, με την κατάταξή τους να ξεκινά από την 21η θέση και να διαμορφώνεται ανάλογα με την δυσκολία του εκάστοτε Πρωταθλήματος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.