Φορτούνης: Τα συμπεράσματα της επιστροφής! (pics & vid)

Ο Κώστας Φορτούνης έπαιξε ποδόσφαιρο μετά από 235 ημέρες. Το γκολ, οι δυνάμεις και ο... πονοκέφαλος του Μαρτίνς.

Η επιστροφή του Κώστα Φορτούνη στην αγωνιστική δράση αποτελεί μια σπουδαία είδηση όχι μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά συνολικότερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο ποιοτικότερος Έλληνας μέσος ξεπέρασε και τον δεύτερο μεγάλο τραυματισμό του και αγωνίστηκε ξανά, δοκιμάζοντας τα πόδια και τις δυνάμεις του με τον Ολυμπιακό Β’ απέναντι στα Τρίκαλα για τη 12η αγωνιστική της Super League 2. Ο Κώστας Φορτούνης διψούσε για την επάνοδο, αλλά αυτή τη φορά ήθελε να πάρει τον χρόνο του και να επικεντρωθεί περισσότερο στην αποθεραπεία. Σήμερα φόρεσε για πρώτη φορά το νο 53 και έπαιξε ξανά σε επίσημο ματς! Πέρασαν 235 δύσκολες και απαιτητικές ημέρες απ’ τον τραυματισμό του στο γόνατο επί αυστριακού εδάφους στο… καταραμένο φιλικό με την Βολφσμπέργκερ!

Το χαμόγελο άνθισε στα χείλη του ξανά! ΠΗΓΗ: In Time Sports

Το ευχήθηκε στη NOVA και το έζησε

Το project της ομάδας Β του έδωσε την ευκαιρία να παίξει και πάλι σε επίσημο παιχνίδι, αλλά σε μια χαμηλότερη ταχύτητα, ωστόσο σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Ο “Φόρτου” προσέγγισε με μεγάλη σοβαρότητα την αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα της προσωπικής του πατρίδας και πρωταγωνίστησε. Στο 25ο λεπτό άνοιξε το σκορ μετά από κλέψιμο και πάσα του αρχηγού της ομάδας Β’ Γιώργου Ξενιτίδη. Ο Φορτούνης δεν λάθεψε στην πρώτη του ευκαιρία και πλάσαρε εύστοχα τον Αγριμάκη για το 1-0 του Ολυμπιακού.

Το ξέσπασμα χαράς αναμενόμενο, με τον Φορτούνη να τρέχει στην εξέδρα του Αθλητικού Κέντρου του Ρέντη και να πανηγυρίζει με τη σύζυγο του και τον γιο τους. Στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στους “Play Makers” του Novasports είχε αποκαλύψει πως ανυπομονεί να επιστρέψει για να τον δει το παιδί του να αγωνίζεται!

Εν κατακλείδι ο Φορτούνης είναι εδώ για να… μείνει! Μετά από δύο χιαστούς σε αμφότερα τα γόνατα, το σημαντικότερο για έναν αθλητή είναι να ξεπεράσει τα ψυχολογικά εμπόδια. Ο Φορτούνης έδειξε έμπρακτα πως είναι σε άριστη κατάσταση στο πνευματικό σκέλος και σε εξαιρετικό δρόμο στο αγωνιστικό.

Αυτό σημαίνει πως ο Πέδρο Μαρτίνς σύντομα θα προσθέσει στη φαρέτρα του την επιλογή του Φορτούνη, ενός απ’ τους ποιοτικότερους παίκτες που έχει προπονήσει, όπως έχει αναφέρει παλιότερα ο Πορτογάλος. Σε μια σεζόν στην οποία ο Ολυμπιακός αναζητά την ποιότητα στο δημιουργικό και την αμεσότητα στο εκτελεστικό κομμάτι του παιχνιδιού, η επιστροφή του ορεξάτου και δυνατού Φορτούνη, είναι κάτι παραπάνω από χαρμόσυνο νέο!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.