ΑΕΚ: Το μόνο που απέμεινε είναι το γόητρο (vids)

Μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ και πηγαίνει στο Φάληρο για να υπερασπιστεί το γόητρό της κόντρα στον Ολυμπιακό.

Με το κλίμα στο “στρατόπεδο” της ΑΕΚ να είναι το χειρότερο δυνατό, λόγω του αποκλεισμού από τον ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, οι “κιτρινόμαυροι” οφείλουν να δείξουν χαρακτήρα και να παλέψουν για το γόητρο της ομάδας τους.

Διαβάστε επίσης: Θλάση ο Αραούχο, χωρίς πέντε με Ολυμπιακό.

Τα πράγματα ήρθαν τελείως διαφορετικά απ’ ότι είχαν σχεδιάσει οι άνθρωποι της ΑΕΚ και από τις αρχές Φεβρουαρίου το ρεζερβουάρ άδειασε από καύσιμα. Κοινώς, έμεινε δίχως στόχους μέχρι το τέλος της σεζόν. Δίχως στόχους που να δίνουν τίτλους, γιατί η μη έξοδος στην Ευρώπη θα αποδειχθεί καταστροφική. Αλλά γι’ αυτό έχουμε δρόμο ακόμα.

Για την ώρα η ΑΕΚ οφείλει να ανακάμψει, αγωνιστικά και ψυχολογικά, παίζοντας σε μια έδρα που κέρδισε τελευταία φορά πριν τέσσερα χρόνια. Το 2018 με παίκτες που η πλειοψηφία τους για τον έναν ή τον άλλον λόγο έχει αποχαιρετήσει το κλαμπ.

Δείτε όσα είπε ο Αργύρης Γιαννίκης

Οι αγώνες με τον Ολυμπιακό ανέκαθεν ήταν οι πιο δύσκολοι και ειδικά επί των ημερών του Πέδρο Μαρτίνς έχουν μετατραπεί σε άλυτους γρίφους με 3 ισοπαλίες και 9 ήττες.

Η ΑΕΚ έχει απογοητεύσει τόσο πολύ τον κόσμο της που κανένας δεν περιμένει απ’ αυτήν ότι μπορεί να καταφέρει κάτι καλό στο Φάληρο. Προφανώς και υπάρχει η ποιότητα για να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά με τόσες μαζεμένες κατραπακιές δεν υπάρχουν περιθώρια για τέτοιες σκέψεις.

Όπως και να ‘χει, οι παίκτες της ΑΕΚ οφείλουν να παίξουν για το γόητρο του κλαμπ, για το δικό τους γόητρο και ακολούθως για τον κόσμο της Ένωσης που έτσι κι αλλιώς δεν περιμένει κάτι.

Οι πιθανότητες είναι εναντίον της Ένωσης και αν οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να δείξουν πως έχουν παλμό αυτό είναι το ιδανικό ματς για να το αποδείξουν. Αλλιώς η στατιστική θα γράψει μία ακόμα ήττα. Σαν να μην έγινε και κάτι φοβερό δηλαδή.

Οι σκέψεις του Γιαννίκη


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.