Ολυμπιακός: Η αποστροφή του Μαρτίνς για την υπεροψία

Ο Πέδρο Μαρτίνς θεωρεί πως ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι η λανθασμένη προσέγγιση του αντιπάλου!

Τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα της ΑΕΚ και η μεταστροφή της από διεκδικήτρια του τίτλου, σε ομάδα που προσπαθεί να σώσει ό,τι σώζεται, δεν είναι δεδομένα τα οποία έλαβε υπ’ όψιν του ο Πέδρο Μαρτίνς στην ανάλυση του αποψινού του αντιπάλου (19.30, NS Prime). Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν επέτρεψε να περάσουν τις πύλες του Αθλητικού Κέντρου του Ρέντη, η σπέκουλα περί άνετης επικράτησης του Ολυμπιακού, απέναντι στη “διαλυμένη” ΑΕΚ. Είναι έμπειρος και γνωρίζει πως μια τέτοια προσέγγιση σε ντέρμπι συνήθως βάζει τον αντίπαλο στο παιχνίδι και αποδιοργανώνει εντελώς το “φαβορί”.

Ο Μαρτίνς δήλωσε στο novasports.gr πως τα ματς με ΑΕΚ και Αταλάντα είναι δύο διαφορετικές ιστορίες, δύο διαφορετικές διοργανώσεις, δύο διαφορετικές ταχύτητες. Οι πλέον κατάλληλοι παίκτες πνευματικά και σωματικά θα αγωνιστούν και στα δύο ματς. Για τον Ολυμπιακό είναι σημαντικό να μπει δυναμικά στο ματς και να γίνει το αφεντικό με το “καλημέρα”. Το έκανε στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ και “πάγωσε” το πλάνο του αντιπάλου. Οι Πειραιώτες έχουν κενά στη διάρκεια του ματς και αν δεν διαθέτουν “μαξιλαράκι” ενός γρήγορου γκολ, δυσκολεύονται να διατηρήσουν το σκορ υπέρ τους.

Έτσι ο Μαρτίνς αφού ξεκαθάρισε πως η πεινασμένη ΑΕΚ μπορεί να δημιουργήσει ένα κάρο προβλήματα και μάλιστα πριν από ένα μεγάλο ευρωπαϊκό ματς, πέρασε το μήνυμα στους παίκτες του, πως το σημερινό ματς προφανώς θα λειτουργήσει ως πρόκριμα για τη συμμετοχή τους και στο παιχνίδι με την ιταλική ομάδα. Οι υπερόπτες θα μείνουν στην άκρη και θα πριμοδοτηθούν οι δουλευταράδες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.