ΠΑΟΚ: Αποχαιρετά ο Εσίτι!

Αίσιο τέλος είχαν οι πολυήμερες διαπραγματεύσεις των ανθρώπων του "Δικεφάλου" για την παραχώρηση του 27χρονου Νιγηριανού μέσου

Παρελθόν αποτελεί για τον ΠΑΟΚ ο Άντερσον Εσίτι.

Ο θηριώδης Νιγηριανός χαφ ήρθε σε συμφωνία με τη Φερεντσβάρος, ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του. Οι άνθρωποι του “Δικεφάλου” εδώ και μέρες τα είχαν βρει σε όλα με τους Ούγγρους ομολόγους τους για την πώληση του 27χρονου μέσου όμως οι απαιτήσεις του τελευταίου εμπόδιζαν την ολοκλήρωση της συμφωνίας, κάτι που τελικώς ξεπεράστηκε.

Είχε αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2019 όταν αγωνιζόταν στην Γκεντ έναντι ποσού που άγγιζε τα τρία εκατομμύρια ευρώ όμως τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά δεν ταίριαξαν ποτέ με το αντίστοιχο προφίλ που υιοθέτησε ο εκάστοτε προπονητής του “Δικεφάλου”.

Πριν από – περίπου – ένα χρόνο είχε δοθεί ως δανεικός στην τουρκική Γκέζτεπε στην οποία παρέμεινε μέχρι το τέλος της σεζόν, επιστρέφοντας ακολούθως στην Τούμπα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον αξιοποίησε στο ξεκίνημα της σεζόν με συνέπεια να έχει καταγράψει είκοσι συμμετοχές ως τώρα. Αλλά ειδικά το πλέον πρόσφατο χρονικό διάστημα και δη από τότε που ενεργοποιήθηκε ο Τσιγγάρας, ο Εσίτι που ποτέ δε δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα στην ομάδα, έμενε συστηματικά εκτός αποστολής πλην ενός αγώνα.

Έτσι, μετα τον Ροντρίγκο και τον Σφιντέρσκι ο Νιγηριανός γίνεται ο τρίτος ποδοσφαιριστής που αποχωρεί, χωρίς ως τώρα να έχουν γίνει γνωστά τα οικονομικά δεδομένα αυτής της κίνησης, με τις σχετικές ανακοινώσεις ν’ αναμένονται σύντομα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.