Γκατσίνοβιτς: “Δέχθηκα μετά τη κουβέντα με τον Γιοβάνοβιτς”

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς μετά την ανακοίνωση από τον Παναθηναϊκό μίλησε για τη νέα του ομάδα, τον Γιοβάνοβιτς, τον προσωπικό του στόχο, ενώ παρουσιάζει τον εαυτό του!

Λίγα λεπτά μετά την υπογραφή του συμβολαίου του στον Παναθηναϊκό, ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς μίλησε για την καινούργια σελίδα στην καριέρα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρβος χαφ στη σελίδα του Παναθηναϊκού:

Τι γνωρίζεις για τη νέα σου ομάδα;
«Ξέρω πού ήρθα και πόσο μεγάλος σύλλογος είναι ο Παναθηναϊκός. Γνωρίζω ότι ιστορικά ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Μπροστά μας βρίσκονται σημαντικά παιχνίδια και οφείλουμε να τα κερδίσουμε».

Μίλησες με τον κ. Ιβάν Γιοβάνοβιτς;
«Ναι, για να είμαι ειλικρινής πήρα την απόφαση να αποδεχθώ την πρόταση του Παναθηναϊκού μετά τη συζήτηση που είχα με τον προπονητή. Με έπεισε ότι αυτή η επιλογή ήταν η ιδανική για εμένα και παρότι είχα κάποιες καλές προτάσεις, αποφάσισα να έρθω στον Παναθηναϊκό».

Ποιος είναι ο προσωπικός στόχος σου στον Παναθηναϊκό;
«Ο στόχος μου είναι να παίξω όσο περισσότερο και όσο καλύτερα μπορώ με τα γκολ και τις ασίστ μου. Θέλω να κερδίσουμε το Κύπελλο και επειδή γνωρίζω ότι ο Παναθηναϊκός διαθέτει μια πραγματικά καλή ομάδα, γιατί να μην κερδίσουμε αυτό το τρόπαιο και να δώσουμε αυτή τη χαρά στον κόσμο;»

Έχεις παρακολουθήσει εφέτος αγώνες του Παναθηναϊκού;
«Δεν είχα δει, αλλά από τότε που προέκυψε αυτή η προοπτική, μίλησα με αρκετό κόσμο για να συλλέξω πληροφορίες και όλοι μου είπαν ότι υπό την καθοδήγηση του συγκεκριμένου προπονητή, του κ. Γιοβάνοβιτς, ο Παναθηναϊκός παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, πολύ επιθετικό ποδόσφαιρο και αυτό μου αρέσει πολύ, μου ταιριάζει και είμαι χαρούμενος που θα γίνω μέρος αυτής της φιλοσοφίας».

Πώς θα περιέγραφες τον εαυτό σου ποδοσφαιρικά σε κάποιον που δεν σε γνωρίζει;
«Είμαι γρήγορος ποδοσφαιριστής με ικανότητα στο ένας εναντίον ενός. Αγωνίζομαι τόσο ως box to box όσο και στα άκρα. Προσπαθώ να κάνω τη διαφορά και να βοηθώ την ομάδα να δημιουργεί φάσεις και να σκοράρει. Θεωρώ επίσης ότι κάνω επιθετική άμυνα στο ανασταλτικό σκέλος. Βασική θέση μου είναι αυτή του επιθετικού μέσου και του αριστερού εξτρέμ. Μίλησα με τον κ. Γιοβάνοβιτς και διαπίστωσα ότι με υπολογίζει σε αυτές τις θέσεις, κάτι εξαιρετικά θετικό για εμένα, διότι το τελευταίο διάστημα στη Χοφενχάιμ δεν αγωνιζόμουν στη φυσική μου θέση. Τώρα σκέφτομαι μόνο τον Παναθηναϊκό και είμαι έτοιμος να βοηθήσω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.