Οριστικό: Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνς (vid)

Στην επέκταση της συνεργασίας με τον Πέδρο Μαρτίνς προχώρησε ο Ολυμπιακός, με τον Πορτογάλο να υπογράφει συμβόλαιο για ακόμα δύο χρόνια!

Στην υπογραφή νέου συμβολαίου με τον Ολυμπιακό προχώρησε ο Πέδρο Μαρτίνς το απόγευμα της Πέμπτης, καθώς βρέθηκε στα γραφεία της “ερυθρόλευκηςΠΑΕ παρουσία του ισχυρού άνδρα της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός διανύει την τέταρτη σερί χρονιά στον πάγκο του Ολυμπιακού, με τον οποίο έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα τα δύο τελευταία χρόνια και οδεύει για τον τρίτο διαδοχικό τίτλο, ενώ κατέκτησε και το Κύπελλο Ελλάδας τη σεζόν 2019-20.

Εφόσον ο Μαρτίνς εξαντλήσει το νέο του συμβόλαιο αναμένεται να γίνει ο πρώτος σε νίκες προπονητής στην ιστορία του Ολυμπιακού, αλλά και σε παρουσίες στον “ερυθρόλευκοπάγκο, ξεπερνώντας ακόμα και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Πλέον, ο Πορτογάλος τεχνικός σε προσωπικό επίπεδο κυνηγάει το ρεκόρ του Μπάγεβιτς με 208 αγώνες στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Μαρινάκης: “Ο Μαρτίνς είναι πλέον μέλος της οικογένειάς μας”

“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί πλέον ο Πέδρο είναι μέλος της οικογένειάς μας και όχι απλά ένας προπονητής. Είναι ένας άνθρωπος που μπορείς να τον εμπιστεύεσαι και να στηρίζεις πάνω του τη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας. Δεν μας πήρε πολύ για να ανανεώσουμε για ακόμα δύο χρόνια με τον Πέδρο Μαρτίνς. Η αγάπη του για τον Ολυμπιακό είναι δεδομένη. Η εκτίμηση στο πρόσωπό του είναι πολύ μεγάλη. Είμαστε χαρούμενοι που θα είμαστε ακόμα δύο χρόνια μαζί. Θέλουμε να έχουμε συνέχεια στις επιτυχίες μας. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο γήπεδο και όρεξη να έχουμε για επιτυχίες δήλωσε στο δελτίο του Mega ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Μαρτίνς: “Νιώθω περηφάνια και ευτυχία που συνεχίζω στον Ολυμπιακό”

“Είναι μια πάρα πολύ μεγάλη ευτυχία και μεγάλη περηφάνια. Νιώθω σαν το σπίτι μου. Ο πρόεδρος μου δίνει τα πάντα για να δουλεύω σε εξαιρετικές συνθήκες. Μπορείτε να βασιστείτε πάνω μου για όλη τη δουλειά, την αφοσίωση, την εργασία μου, για να συνεχίσουμε να είμαστε πρώτοι με επιτυχίες. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που συνεχίζω στον Ολυμπιακό” δήλωσε από την πλευρά του ο Πορτογάλος προπονητής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.