Γρηγορίου: “Όνειρό μας ένας τελικός”

Ο προπονητής της Λαμίας, Μιχάλης Γρηγορίου σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στην πρόκριση κόντρα στον Άρη, τον Σαράνοφ αλλά και τ΄όνειρο ενός τελικού!

Ο προπονητής της Λαμίας, Μιχάλης Γρηγορίου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο metropolis 95.5 αναφέρθηκε στην πρόκριση κόντρα στον Άρη, τον Σαράνοφ αλλά και τ΄όνειρο ενός τελικού!

Αναλυτικά:

«Σε προσωπικό επίπεδο το έχω ξαναζήσει με τον Πανιώνιο. Όσον αφορά την εξέλιξη δεν θυμάμαι άλλο τέτοιο ματς. Προφανώς ήταν η μοίρα τέτοια να περάσουμε εμείς. Ο Σαράνοφ εκτός από το ότι είναι πολύ καλός τερματοφύλακας, έχει και ιδιαίτερη ικανότητα στα πέναλτι. Εμείς το γνωρίζουμε από τις προπονήσεις. Είχαμε την αισιοδοξία ότι θα έχουμε μεγάλο αβαντάζ και στα πέναλτι, εφόσον πήγαινε εκεί το παιχνίδι. Θέλαμε να πάει στη διαδικασία των πέναλτι γιατί είχαμε τον Σαράνοφ»

Για το γεγονός πως η Λαμία κράτησε τον Άρη στο μηδέν σε τρεις αγώνες:
«Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων. Γνωρίζαμε τις αδυναμίες του Άρη και επιλέξαμε συγκεκριμένη τακτική. Ο Άρης δυσκολεύεται σε κλειστές άμυνες. Στα δύο από τα τρία παιχνίδια, του κυπέλλου, ακολουθήσαμε αυτή την τακτική. Στο πρωτάθλημα παίξαμε πιο ανοιχτά και μας αδίκησε το αποτέλεσμα. Όταν παίζεις με μία ομάδα ανώτερη ποιοτικά δύο ματς, που κρίνεται πρόκριση, είναι λογικό να θέλεις να κλειδώσεις τα ατού του Άρη».


Για την εμφάνιση του Προβυδάκη: «Ο Σαραμαντάς και ο Προβυδάκης δεν ήταν βασικοί στην αρχή. Μας ενδιαφέρουν όλοι οι παίκτες. Όπου και να εργαστήκαμε θέλαμε να έχουμε βάθος εκ των έσω. Αυτά τα δύο παιδιά δουλεύουν πολύ, τους δόθηκε η ευκαιρία και έχουν πιάσει ικανοποιητικό ρυθμό. Δεν είναι τυχαίο ότι τα άκρα του Άρη δεν μας δημιούργησαν προβλήματα».


«Αν δεν έχεις όνειρο δεν μπορείς να πας μπροστά. Υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στον ημιτελικό και λέγεται Παναθηναϊκός. Εμείς θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας, γιατί είναι όνειρο να συμμετάσχουμε σε έναν τελικό. Αυτοί οι παίκτες γι’ αυτό είναι στον Άρη, θα πρέπει να το δείχνεις ότι είσαι πρωταγωνιστής και να αντέχεις στην πίεση.
Είχαμε πει ότι υπάρχει αδυναμία στις στατικές φάσεις, ανασταλτικά για τον Άρη, γιατί δεν θεωρείται ψηλή ομάδα. Είχαμε πει ότι οι εκτελέσεις μας θα πρέπει να είναι σε εκείνο το σημείο του γηπέδου. Είναι συγκεκριμένα αυτά που δουλέψαμε στις προπονήσεις και μπορέσαμε έτσι να πετύχουμε το γκολ που μας έδωσε την πρόκριση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.