ΠΑΟΚ: Σε πρώτο επίπεδο η τακτική για τον Λουτσέσκου

Συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό-Ελ Καντουρί και Ολιβέιρα συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα

Στον ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου και παίκτες συνέχισαν την προετοιμασία για το παιχνίδι στην Τούμπα με τον Ολυμπιακό. Σε πρώτο επίπεδο μπήκε η τακτική αλλά και η φυσική κατάσταση. 

Η επίσημη ενημέρωση του ΠΑΟΚ, αναφέρει τα εξής: “Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πλησιάζει και η προετοιμασία του ΠΑΟΚ συνεχίζεται με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να δουλεύει στον τομέα της τακτικής.

Σε τέτοια αναμέτρηση, άλλωστε, η κάθε λεπτομέρεια παίζει το ρόλο της κι ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει να… ρυθμίσει κάθε κομμάτι του παιχνιδιού, έτσι ώστε η ομάδα του να μπορέσει να διαχειριστεί τις ειδικές συνθήκες του αγώνα.

Παράλληλα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ δούλεψαν και στον τομέα της φυσικής κατάστασης, ενώ στο τέλος της προπόνησης πραγματοποιήθηκε οικογενειακό δίτερμα.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί συνέχισε αποθεραπεία κι αποκατάσταση, όπως κι ο Νέλσον Ολιβέιρα. Την Παρασκευή (28.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 12:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.