ΑΕΚ: Φουλάρουν για χαφ οι Κονέ-Παπαδημητρίου

Στο εξωτερικό για υποψήφιο μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες Γιάννης Παπαδημητρίου και Παναγιώτης Κονέ.

Η αντίστροφη μέτρηση για το κλείσιμο του χειμερινού μεταγραφικού παραθύρου έχει ήδη αρχίσει, καθώς απομένουν τέσσερις ημέρες με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να φορτσάρουν προκειμένου να ενισχύσουν την ομάδα με έναν νέο ποδοσφαιριστή.

Για την ώρα πάντως ούτε καπνός υπάρχει, ούτε φωτιά στα μεταγραφικά της ΑΕΚ, αν και τις προηγούμενες ημέρες οι Κονέ και Παπαδημητρίου ταξίδεψαν στο εξωτερικό για να τσεκάρουν στόχο ή στόχους της Ένωσης.

Ήδη οι Βέλγοι μιλούν για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Μπαλάντα, ενώ και οι Άγγλοι έμπλεξαν το όνομά της σε σενάρια που αφορούν στην απόκτηση του Τζακ Γουίλσιρ. Περιπτώσεις που δεν θα προχωρήσουν για την ΑΕΚ.

Κονέ και Παπαδημητρίου επέστρεψαν στην Ελλάδα, βρέθηκαν στα Σπάτα όπου έδωσαν το… report τους στον Αργύρη Γιαννίκη και πλέον μένει να δούμε τι πρόκειται να συμβεί.

Είναι προφανές πως ο Γιαννίκης θα ήθελε έναν ποδοσφαιριστή να έρθει και να κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή της Ένωσης και να προσφέρει πράγματα διαφορετικά από τους παίκτες που βρίσκονται ήδη στο ρόστερ της.

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν στη διάθεσή τους τέσσερις ημέρες ακόμα για να ολοκληρώσουν κάποια μεταγραφή και για την ώρα κάποιο όνομα που να βρίσκεται κοντά στην ΑΕΚ δεν έχει διαρρεύσει. Οπότε, αναμένουμε, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως έχει βρεθεί ο παίκτης που θα ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της Ένωσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.