Ολυμπιακός: Με Αγκιμπού στην Τούμπα


Από την πρώτη του εμφάνιση μέχρι και τώρα, ο Αγκιμπού Καμαρά αποτελεό τον παίκτη κλειδί για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Προφανώς δεν είναι τυχαίο πως σε όσα παιχνίδια δεν κέρδισε ο Ολυμπιακός (πλυν ενός) στο απουσιολόγιο της ομάδας ήταν το όνομα του νεαρού από τη Γουινέα.

Ο Αγκιμπού επιστρέφει στο Ρέντη μετά το Κύπελλο Εθνών Αφρικής και εκτός απροόπτου θα μπει αμέσως στις προπονήσεις της ομάδας με στόχο να είναι έτοιμος για το μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο νεαρός Αφρικανός μέσος δίνει αρκετή ενέργεια στην επίθεση και στην άμυνα του Ολυμπιακού, αλλάζει εντελώς τη δυναμική της ομάδας κάτι που σημαίνει πως ο Μαρτίνς θα έχει στη διάθεσή του ένα από τα σημαντικότερά του “όπλα”.

Σ’ ένα ντέρμπι που οι ερυθρόλευκοι έχουν ανάγκη από τα προσόντα και τις ικανότητες του Αγκιμπού Καμαρά για να συνεχίσουν να παραμένουν αήττητοι στο πρωτάθλημα και να έχουν κάνει ένα ακόμη τεράστιο βήμα για την κατάκτηση και του φετεινού πρωταθλήματος.

Όπως γράψαμε και χθες, μαζί με τον Αγκιμπού Καμαρά στην Ελλάδα έρχεται και ο Μαμαντού Κανέ που αποτελεί απόφαση έκπληξη για τον Ολυμπιακό καθώς όντας ξένος, δεν “χωράει” στο ρόστερ εκτός κι αν υπάρξει κι άλλη… έκπληξη αυτή τη φορά αποχώρησης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.