Αστ. Τρίπολης – Απόλλων Σμ. 1-0: Ασταμάτητος και στα χιόνια! (vids)

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα για τη 19η αγωνιστική και πανηγύρισε την τέταρτη διαδοχική νίκη στην έδρα του με 1-0!

Ο Αστέρας πέτυχε 4η διαδοχική νίκη εντός έδρας με 1-0, επικρατώντας του Απόλλωνα Σμύρνης για την 19η αγωνιστική.

Η πυκνή χιονόπτωση που ξεκίνησε να πέφτει μια ώρα περίπου πριν την έναρξη του ματς έκανε όπως ήταν λογικό, δύσκολες τις συνθήκες για τους ποδοσφαιριστές ώστε να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Οι άνθρωποι πάντως του Αστέρα κατέβαλαν κα΄θε προσπάθεια για να το κρατήσουν σε καλή κατάσταση και τα κατάφεραν! Το γήπεδο ήταν σε πολύ καλή κατάσταση με τους παίκτες να προσπαθούν και να δείχνουν διάθεση ωστόσο για περίπου 10 λεπτά να βρουν τα πατήματά τους.

Ο Απόλλων Σμύρνης παρατάχθηκε με 4-3-3 ενώ ο Μίλαν Ράσταβατς ξεκίνησε με 4-2-3-1.

ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΜΕ ΠΑΜΛΙΔΗ ΣΤΟ Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήρθε για τον Απόλλωνα με τον Παμλίδη να δοκιμάζει το πόδι του έξω από την περιοχή αλλά ο Παπαδόπουλος μάζεψε σταθερά. Ο ίδιος παίκτης απείλησε για δεύτερη φορά με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, όμως και πάλι ο πορτιέρε του Αστέρα ήταν σε σωστή θέση και μάζεψε τη μπάλα. Ένα λεπτό αργότερα ο Γιακιμόφσκι βρήκε μικρό χώρο αλλά δοκίμασε το πόδι του με τη μπάλα να περνάει ψηλά άουτ.

Ο ίδιος παίκτης στο 36ο θέλησε ν΄απειλήσει την εστία του Παπαδόπουλου με απ΄ευθείας εκτέλεση φάουλ, αλλά ο τερματοφύλακας του Αστέρα μάζεψε την μπάλα.

Ο Παμλίδης ήταν από τους πιο δραστήριους παίκτες του Απόλλωνα στο πρώτο ημίχρονο. Στο 41 έπιασε επικίνδυνο σουτ με τη μπάλα να περνάει για λίγο πάνω από τ΄οριζόντιο δοκάρι.

Ο Αστέρας, είχε μια στιγμή, με τον Μπαράλες στο 42 χωρίς όμως να μπορέσει ν΄απειλήσει τον Βέρχουλστ. Τελευταία ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, του σουτ του Παμλίδη στο 43.

ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τσιλούλης μπήκε στο ματς στη θέση του Μπρούνο Άλβες με τον Γιακιμόφσκι να γίνεται στόπερ και ο Τουτουαρίμα μπακ.

Ο Αστέρας ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με το πόδι…στο γκάζι! Με το καλημέρα, ο Σόνι έπιασε το σουτ, ο Βέρχουλστ έδιωξε με δυσκολία στη συνέχεια μετά από σέντρα ο Ρεγκίς που μόλις είχε περάσει στο ματς πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και κατέληξε στην αγκαλιά του Βέρχουλστ.

Δευτερόλεπτα αργότερα ο Σόνι έγινε εκ νέου αποδέκτης της μπάλας πλάσαρε τον Βέρχουλστ και πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή ο Γιακιμόφσκι απομάκρυνε σε κόρνερ!

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μπαράλες με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα πάνω από τ΄οριζόντιο δοκάρι του Βέρχουλστ!

ΣΟΚ ΜΕ ΒΕΡΧΟΥΛΣΤ

Στο 54 ο Αστέρας είχε και δεύτερο δοκάρι στο ματς με τον Σίτο, όμως στη συνέχεια της φάσης φάνηκε ο Σίτο να συγκρούεται με τον Βέρχουλστ, με τον πορτιέρε του Απόλλωνα να πέφτει αναίσθητος στο έδαφος. Άμεσα μπήκαν τα ιατρικά τιμ των δύο ομάδων για να δώσουν τις πρώτες βοήθειες. Ο παίκτης αποχώρησε με φορείο και τη θέση του πήρε ο Κώτσαρης. Ο παίκτης μεταφέρθηκε για εξετάσεις στο νοσοκομείο με την κατάσταση του να μην εμπνέει ανησυχία.

Στη συνέχεια του ματς, ο Ρεγκίς Κρεσπί απείλησε γι΄ακόμη μια φορά, στο 63 με το σουτ του να περνά δίπλα από το δοκάρι του Κώτσαρη. Στο 86΄ο Καπίγια βρέθηκε αριστερά μέσα στην περιοχή, έπιασε το σουτ, όμως ο Λισγάρα έκανε φανταστικό τάκλιν για να σώσει την ομάδα του.

Στο 88΄ ο Αστέρας πήρε κεφάλι στο σκορ! Ο Καρμόνα από τα δεξιά έκανε την ασίστ για τον Βαλιέντε και αυτός πλάσαρε εύστοχα τον Κώτσαρη για το 1-0!

ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ

Αστέρας Τρίπολης(Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Χριστόπουλος, Καστάνιο, Καρμόνα, Άλβαρεζ, Μουνάφο(74΄Ιγκλέσιας), Κανελλόπουλος(45΄Ρεγκίς), Σίτο(74΄Καπίγια), Ριέρα(45΄Βαλιέντε), Σόνι(94΄ Ασιέρ Μπενίτο), Μπαράλες

Απόλλων Σμύρνης(Μάρκο Γκρότε): Βέρχουλστ, Ντεντάκης, Γιακομόφσκι, Ρόγκνε, Μπρούνο Άλβες(45 Τσιλούλης), Κάστρο, Φατιόν, Τουτουαρίμα, Παμλίδης(83΄Γιαννιώτας), Παπαγεωργίου(68΄Λισγάρας) , Σίγκνεβιτς.

Διαιτητές: Πέτρος Τσαγκαράκης, Δημήτριος Μαυρουδής, Σπυρίδων Βασιλόπουλος

4ος Διαιτητής: Άγγελος Αγγελάκης

Στο VAR οι Τζήλος και Ψαρρής.

Κίτρινες: Λισγάρας, Σίγκνεβιτς, Παπαδόπουλος, Μουνάφο, Μπρούνο Άλβες, Ριέρα

Θυμηθείτε εδώ την εξέλιξη του αγώνα από το Match Center του Novasports.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.