ΑΕΚ: Θεραπεία για Μάνταλο, αμφίβολος για ΠΑΟΚ


Με το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ να έχει “ντυθεί” στα λευκά από νωρίς το πρωί της Δευτέρας, η προπόνηση της Ένωσης μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου έγινε αναγκαστικά στο γυμναστήριο.

Μια προπόνηση πάντως που είχε απουσίες για τον Αργύρη Γιαννίκη, ο οποίος είδε τον Μάνταλο στο ματς με τον Ατρόμητο να αποχωρεί τραυματίας και να είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ αισθάνθηκε σφίξιμο στη γάμπα και ζήτησε άμεσα αλλαγή και την Δευτέρα στα Σπάτα ακολούθησε θεραπεία. Από το πως θα ανταποκριθεί ο μυς του δεξιού ποδιού του την Τρίτη θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και η παρουσία του στο ματς με τον ΠΑΟΚ χωρίς αυτή τη στιγμή να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Από εκεί και έπειτα με θεραπεία συνέχισε και ο Παναγιώτης Τσιντώτας λόγω του προβλήματος στη μέση, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να δείχνει πως σιγά σιγά οι ενοχλήσεις τον αφήνουν.

Τα δικά τους προγράμματα συνέχισαν οι Ζίγκα Λάτσι και Κώστας Γαλανόπουλος, ενώ οι Καρίμ Ανσαριφάρντ και Μιλάντ Μοχαμαντί απουσίασαν λόγω του ότι αναχώρησαν για την Εθνική Ιράν.

Το ραντεβού των παικτών την Τρίτη είναι στις 15.30 στο ΟΑΚΑ και από εκεί με πούλμαν θα μεταβούν στα Σπάτα για προπόνηση στις 17.00.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.