Ατρόμητος-ΑΕΚ 0-2: Επίδειξη ανωτερότητας (hls)

Χωρίς να εντυπωσιάσει η ΑΕΚ επικράτησε 2-0 στο Περιστέρι του Ατρόμητου, πετυχαίνοντας την τρίτη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη της στο πρωτάθλημα.

Μάλιστα δεν έχει δεχτεί γκολ μακριά από το ΟΑΚΑ, για 445 αγωνιστικά λεπτά, από το γκολ του Εραμούσπε με πέναλτι στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 27 Νοεμβρίου.

Το πρώτο ημίχρονο εξελίχτηκε σε ένα ρεσιτάλ αλληλοεξουδετέρωσης των δύο ομάδων. Αργός ρυθμός και έλλειψη φαντασίας, με τους παίκτες των δύο ομάδων να αδυνατούν να αλλάξουν περισσότερες από 3-4 μπαλιές. Ένα 45λεπτο που θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα, καθώς είχαμε δύο φάσεις, μία για τον Ατρόμητο στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, με μία καλή εκτέλεση φάουλ στο 3ο λεπτό του Μουνίθ με τη μπάλα να περνάει λίγο έξω από το αριστερό διοκάρι και πάλι μία στημένη φάση από την οποία προήλθε το γκολ της ΑΕΚ. Μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Μάνταλος στο 22ο λεπτό, η μπάλα έφτασε στον Γκαρσία μέσα στην περιοχή, το σουτ που επιχείρησε απομάκρυνε ο Γιαννιώτας, αλλά σε δεύτερο χρόνο, με αριστερό σουτ ο Τζαβέλλας, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 29ο λεπτό η ΑΕΚ ζήτησε πέναλτι, μετά από πτώση τυο Μάνταλου μέσα στην περιοχή σε μαρκάρισμα του Ντένιτς.

ΕΥΚΟΛΗ ΝΙΚΗ, ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Αποτελεσματική η ΑΕΚ, χωρίς να έχει ευκαιρίες στο ματς κατάφερε να πετύχει και 2ο γκολ, με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου. Μετά την πάσα του Ρότα στον κενό χώρο, ο Γκαρσία κινήθηκε πολύ γρήγορα και την κατάλληλη στιγμή έβγαλε συστημένη σέντρα για τον Τσούμπερ που κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας και με κοντινό πλασέ σκόραρε. 0-2 στο 51΄ με το έκτο γκολ του Ελβετού στο πρωτάθλημα. Γκαρσία-Τσούμπερ ανέβασαν την απόδοση τους και η ΑΕΚ έγινε πιο επιθετική. Στο 54΄κεφαλιά του Ανσφαριφάρντ, μπλόκαρε ο Γιαννιώτης και στο 59΄το σουτ του Γκαρσία, έδιωξε δύσκολα ο Γιαννιώτης. Όλα τελείωσαν στο 67΄ όταν σε μία απερίσκεπτη ενέργεια, ο Μουνίθ έσπρωξε τον Τότα και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Στο 75΄ κεφαλιά του Ντένιτς στην καρδιά της άμυνας της ΑΕΚ, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χατζηεμμανουήλ, σε μία καλή φάση για τον Ατρόμητο και αυτή από στημένη φάση, από κόρνερ.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Βασιλαντωνόπουλος, Στρούγγης, Γκαλβάο, Καστεγιάνο, Ντένιτς, Χαρίσης (83΄ Έρλινγκμαρκ), Καρτάλης (64΄ Σπιριντόνοβιτς), Μουνίθ, Κουλούρης, Μπεντινέλι (78΄Κλωναρίδης)
ΑΕΚ: Χατζηεμμανουήλ, Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Μοχαμαντί, Λε Ταλέκ, Σιμάνσκι (75΄ Σιμόες), Γκαρσία (64΄Μισελέν), Μάνταλος, Τσούμπερ (64΄Αμραμπάτ), Ανσαριφάρντ (75΄ Αραούχο).

Τα καλύτερα στιγμιότυπα εδώ!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.