Άρης – Λαμία 0-0: “Λευκή” ισοπαλία στο Κλεάνθης Βικελίδης (hls)

Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Άρης αδυνατούσε να φτιάξει ευκαιρίες και να σκοράρει, ενώ από την άλλη η Λαμία και πάλι έδειξε πως είναι ομάδα που ξέρει να αμύνεται και να "κλέβει" βαθμούς.

Στο 0-0 έμειναν Άρης και Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης καθώς για ένα ακόμη παιχνίδι οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες και να στείλουν τη μπάλα στα διχτυα σε όσες κατάφεραν να κάνουν. Από την άλλη η Λαμία έπαιξε εξαιρετικά στο αμυντικό της κομμάτι αλλά και επιθετικά δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσε να έχει σκοράρει στο παιχνίδι, όπως και να έχει πήρε σημαντικό βαθμό.

Φτωχό το 0-0 για τις ευκαιρίες των δύο ομάδων

Η Λαμία στο πρώτο μέρος αν και ξεκίνησε αρκετά πίσω από την μπάλα, με αμυντικό προσανατολισμό, ήταν εκείνη που έφτιαξε τις δύο πρώτες σηναμτικές ευκαρίες.
Η πρώτη ήρθε στο 8′ με τον Προβυδάκη να βγάζει τη σέντρα από τα δεξιά, τον Τιρόνε να πιάνει την κεφαλιά «ψαράκι» και τον Σιαμπάνη να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ.

Η δεύτερη σημαντική ευκαιρία για την ομάδα του Γρηγορίου ήρθε στο 15ο λεπτό με τον Μπανγκούρα να φεύγει στο ανοικτό γήπεδο, όμως το πλασέ του έφυγε ελάχιστα δίπλα από την εστία του Σιαμπάνη.
Ο Άρης είχε προσπαθήσει να απειλήσει την εστία του Σαράνοφ, όμως το υπέροχο γυριστό σουτ του Μπερτόγλιο μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Λαμίας βρήκε σε ετοιμότητα τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Η Λαμία χτύπησε ένα ακόμη καμπανάκι για την αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων,χάνοντας τεράστια ευκαιρία με τον Γκόλεμιτς στο 25ο λεπτό, με τον παίκτη της Λαμίας να πηδάει ανενόχλητος στην «καρδιά» της άμυνας του Άρη, με τη δυνατή κεφαλιά του να φεύγει πάνω από την εστία.

Ο Άρης φάνηκε να ξυπνά και μέσα σε δύο λεπτά έφτιαξε δύο μεγάλες ευκαρίες για να σκοράρει, αρχικά στο 27′ με τον Μάνο να πιάνει το σουτ από το γύρισμα του Σάσα, με την μπάλα όμως να παίρνει μια περίεργη τροχιά και να φεύγει ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σαράνοφ. Η δεύτερη ευκαρία ήρθε από το πολύ καλό σουτ του Ιτούρμπε που έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.
Στο 34ο λεπτό και πάλι ο Ιτούρμπε απείλησε, αυτή τη φορά με απευθείας εκτέλεση φάουλ με την μπάλα να περνά ελάχιστα πάνω από το δοκάρι της Λαμίας.
Το ημίχρονο έφυγε στο 0-0, αν και θα μπουρούσε σίγουρα να έχει μπει γκολ ίσως και από τις δύο ομάδες.

Η Λαμία θα μπρούσε να “κλέψει” το ματς

Στο δεύτερο μέρος και μέχρι το 60ο λεπτό οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια καλή στιγμή στο παιχνίδι, πέρα από ένα φάουλ του Φαμπιάνο που έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Ο Άκης Μάντζιος έκανε νωρίς τρεις αλλαγές με Καμαρά, Εντιαγέ και Ματέο Γκαρσία να μπαίνουν στο ματς προσπαθώντας να βρει νωρίς το γκολ, όμως η αμυντική λειτουργία της ομάδας του Γρηγορίου δεν άφηνε περιθώρια για να δημιουργηθούν προβλήματα.

Όπως και στο πρώτο μέρος έτσι και στο δεύτερο η Λαμία ήταν εκείνη που έκανε την πρώτη μεγάλη ευκαρία η οποία ήρθε από τα πόδια του Καραμάνου, το πλασέ του οποίου όμως πέρασε λίγο άουρ, στο 67ο λεπτό. Ο Άκης Μάντζιος έκλεισε τις αλλαγές του στο 70ο λεπτό, με τους Γκάνεα και Ματίγια να μπαίνουν στο ματς σε μία ύστατη προσπάθεια να βρει τον τρόπο η ομάδα του να φτάσει στο γκολ.

Όμως και πάλι η Λαμία άγγιξε το γκολ με τον Μπαγκουρά στο 81ο λεπτό, όταν ο παίκτης της Λαμίας βρέθηκε απέναντι από τον Σιαμπάνη αλλά δεν κατάφερε να πλασάρει τον τερματοφύλακα του Άρη, με την μπάλα να περνά ανάμεσα από τα πόδια του και να φεύγει ελάχιστα άουτ. Ο Άρης πάλευε να δημιουργήσει κάτι μπροστά στην εστία του Σαράνοφ, η Λαμία ήταν αυτή που έχανε τις ευκαρίες, αφού στο 90‘ ο Αραμπούλι έχασε σπουδαία ευκαιρία όμως το πλασέ του υπό καλές προϋποθέσεις ήταν κακό στέλνοντας τη μπάλα πολύ έξω από τα δοκάρια του Σιαμπάνη.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Σιαμπάνης – Σούντγκρεν, Λούμορ, Φαμπιάνο, Μπράμπετς- Σάσα, Τζέγκο– Γκάμα, Μπερτόγλιο, Ιτούρμπε – Μάνος.

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ – Προβυδάκης, Γκόλεμιτς, Τζανετόπολος, Σαραμαντάς – Τζανδάρης, Μπεχαράνο – Τιρόνε, Μπανγκούρα, Ρόμανιτς – Καραμάνος.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα εδώ!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.