Μάντζιος: “Χρειάζεται ψυχολογική τόνωση η ομάδα” (vid)

Ο Άκης Μάντζιος σχολίασε αποκλειστικά στη NOVA τι χρειάζονται σε αυτή τη φάση της σεζόν οι παίκτες του Άρη για να γυρίσουν το διακόπτη και να αντεπεξέλθουν στις από εδώ και πέρα αγωνιστικές υποχρεώσεις

Τη συζήτηση επί των μεταγραφικών ο Άκης Μάντζιος προτίμησε να την αποφύγει στη σημερινή (21/1) συνέντευξη που έδωσε αποκλειστικά στη NOVA εν όψει της ερχόμενης αναμέτρησης του Άρη με τη Λαμία για το πρωτάθλημα της Super League 1, την Κυριακή (23/1), στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής. Αντ’ αυτής, σχολίασε τι χρειάζονται σε αυτή τη φάση της σεζόν οι υπάρχοντες παίκτες των “κίτρινων” για να γυρίσουν το διακόπτη και να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στις ερχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις τους.

Ο προπονητής του Άρη στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι στους ποδοσφαιριστές του ο ίδιος και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο πρέπει να βρούνε τρόπο να δώσουν ψυχολογική στήριξη, τόνωση και ώθηση. Κι αυτό, όπως φαίνεται κι από τη δήλωση του Μάντζιου, είναι μονόδρομος μετά την ταλαιπωρία που φόρτωσε στην ομάδα ο κορωνοϊός και τα άσχημα αποτελέσματα μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Κατ’ αρχάς, ερωτώμενος ο προπονητής του Άρη για την εικόνα που του έμεινε από το χθεσινό παιχνίδι με τη Λαμία για το Κύπελλο, σκεπτόμενος με πιο καθαρό μυαλό μία ημέρα μετά από αυτό, απάντησε: “Η αγωνιστική μας εικόνα ήταν σίγουρα βελτιωμένη σε σχέση με τους αμέσως προηγούμενους αγώνες πρωταθλήματος. Κάναμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, με κατοχή της μπάλας, δημιουργία και ευκαιρίες για γκολ. Δυστυχώς, όμως, δεν σκοράραμε. Μετά το 65ο λεπτό η αλήθεια είναι ότι ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Δεν είχαμε ορμή, ούτε ισορροπία. Η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου είναι ανοικτή”.

Για το γεγονός ότι ο Άρης έμεινε χωρίς γκολ για τρίτο σερί ματς μέσα στο 2022, είπε: “Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια δεν απειλήσαμε. Στον αγώνα με τη Λαμία, όμως, είχαμε φάσεις. Το γκολ είναι θέμα ψυχολογικής διάθεσης, ημέρας, συγκέντρωσης. Πρέπει να κάνεις σωστή τελική πάσα, να έχεις σωστή σκέψη και να εκτελέσεις σωστά. Προχωράμε… Θέλουμε νίκη στον ερχόμενο αγώνα με Λαμία, για το πρωτάθλημα”.

Σχετικά με το πώς περιμένει το ερχόμενο παιχνίδι με τη Λαμία, με δεδομένο ότι έχει πολύ φρέσκια εικόνα από τον αντίπαλο, τόνισε: “Δεν θα έχει μεγάλες διαφορές το ερχόμενο παιχνίδι μεταξύ μας από το προηγούμενο. Εμείς πρέπει να είμαστε καλά, για να νικήσουμε. Και για να γίνει αυτό, πρέπει να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες μας”.

Στην ερώτηση, αν υπάρχουν προβλήματα εν όψει του αγώνα της Κυριακής (23/1), απάντησε: “Υπάρχουν προβλήματα. Θα τα αξιολογήσουμε και θα αποφασίσουμε ποιοι είναι σε θέση να συμμετάσχουν στην αποστολή”.

Κι όταν τέθηκε η ερώτηση περί των μεταγραφικών, ο Άκης Μάντζιος έθεσε το ζήτημα της διαχείρισης του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού: “Δεν έχω να πω κάτι για τα μεταγραφικά. Ό,τι γίνει, θα ανακοινωθεί από την ομάδα. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να δώσουμε ψυχολογική τόνωση στους παίκτες, για να μπορέσουν να φέρουν σε πέρας με τον τρόπο που πρέπει τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.