Μήτογλου: “Μιλήσαμε με τον προπονητή μας, θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη” (vid)

Ο Σίμος Μήτογλου μίλησε στον Γιώργο Βασιλείου για την εμφάνιση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, τη ρεβάνς, το κλίμα στα αποδυτήρια, την ελληνική συνεργασία στην άμυνα και τον Ατρόμητο.

Ο Σίμος Μήτογλου επέστρεψε στο βασικό σχήμα της ΑΕΚ στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και ήταν ένας από τους κορυφαίους της Ένωσης.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ μίλησε στο Novasports.gr για το ματς με τον ΠΑΟΚ τονίζοντας μεταξύ άλλων: “Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό, μπορούσαμε να σκοράρουμε, αλλά δεν πειράζει, έχουμε το δεύτερο ματς στην έδρα μας και θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε”.

Σε ότι έχει να κάνει με το κλίμα μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό ο Μήτογλου ανέφερε πως: “μετά την ήττα συγκεντρωθήκαμε περισσότερο, δουλέψαμε πιο σκληρά, μιλήσαμε με τον προπονητή μας, ακολουθήσαμε το πλάνο μας, πήγαμε στον ΠΑΟΚ, έχουμε τώρα τον Ατρόμητο και κοιτάζουμε σε κάθε ματς να είμαστε πολύ δυνατοί”.

Ο Σίμος Μήτογλου μίλησε επίσης για την ελληνική συνεργασία με τους Ρότα, Τζαβέλλα, Τσιντώτα στην άμυνα της ΑΕΚ, τη διαφορά από τον Ολυμπιακό που θα μπορούσε να είναι μικρότερη, αλλά και τον αγώνα με τον Ατρόμητο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.