Γιαννίκης: “Στην ΑΕΚ δεν πρέπει να είσαι ποτέ ευχαριστημένος αν δεν είσαι στην κορυφή” (vid)

O Αργύρης Γιαννίκης μίλησε στον Γιώργο Βασιλείου για την εικόνα της ΑΕΚ, τις αλλαγές που θέλει να κάνει, τη διαφορά στη βαθμολογία, τα μεταγραφικά, αλλά και τον Ατρόμητο.

Ο Αργύρης Γιαννίκης μίλησε στον Γιώργο Βασιλείου και το Novasports.gr για τις τελευταίες εξελίξεις στο “στρατόπεδο” της ΑΕΚ, μεταφέροντας το κλίμα από τα αποδυτήρια της Ένωσης.

“Υπάρχει από τη μία ικανοποίηση για τη γενική εμφάνιση που είχαμε, αλλά και απογοήτευση που δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας” είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ για να προσθέσει σχετικά με τα όσα ξεχώρισε στο ματς με τον ΠΑΟΚ: “Οι παίκτες μου έβγαλαν διάθεση, έβαλαν τα πόδια στη… φωτιά, λειτουργήσαμε σαν ομάδα”.

Ο Αργύρης Γιαννίκης στη συνέχεια αναφέρθηκε στην παρουσία του Ντάρκο Γέβτιτς, ενώ μίλησε και για την σκέψη να αξιοποιεί περισσότερο επιθετικά τους χώρους που βρίσκει σε ανοικτό γήπεδο λέγοντας μεταξύ άλλων: “Η επιθετική μετάβαση είναι μια φάση του παιχνιδιού που την έχουμε σαν στοιχείο, τώρα γιατί δεν βγαίνει στον βαθμό που θέλουμε, αυτό είναι ένα άλλο θέμα“.

Δείτε επίσης όσα είπε για τις αλλαγές που θέλει να κάνει στην ΑΕΚ, για το αν έχει πιάσει η ομάδα του τα στάνταρ που έχει στο μυαλό του, τη μεταγραφική ενίσχυση, τη διαφορά από τον Ολυμπιακό που αντί να μειωνόταν, μεγάλωσε, αλλά και τον αγώνα με τον Ατρόμητο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.