Παναθηναϊκός: Η “αναγέννηση” του Βιτάλ και ο ηγέτης “Βίγια”


Ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένο πως βρίσκεται σε καλό δρόμο κι αυτό είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων που δίνουν στους πράσινους την ευκαιρία να παρουσιαστούν θελκτικότεροι στον κόσμο τους.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει βρει τη φόρμουλα, ο Παναθηναϊκός παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο απ’ αυτό που έπαιζε τα τελευταία χρόνια, ενω έχει και ποδοσφαιριστές που επιτέλους βρίσκουν ρόλο και τα πατήματά τους.

Ένας απ’ αυτούς είναι και ο Ματέους Βιτάλ, ο οποίος στα τελευταία παιχνίδια παρουσιάζεται όλο και καλύτερος και στο τακτικό κομμάτι αλλά και από θέμα ενέργειας και αντοχής.

Ο Βιτάλ ήταν από τους παίκτες που οι πράσινοι περίμεναν να δείξει τα στοιχεία που ήξεραν όταν τον αποκτούσαν, όμως κάτι τα περισσότερο από 50 σερί παιχνίδια που έπαιξε χωρίς ουσιαστικά να ξεκουραστεί, κάτι η προσαρμογή στην νέα του ομάδα και χώρα τον κράτησε πίσω.
Όμως ο Βιτάλ έδειξε διάθεση και πείσμα, δουλεύει πολύ, ακόμα και εξτρά προπονήσεις με τον κορυφαίο γυμναστή μεγιστοποίησης αθλητικής απόδοσης Άγγελο Βασιλείου κάνει ώστε να φτάσει όσο πιο γρήγορα μπορεί στο επίπεδο που μπορεί και όλα αυτά, βέβαια, βγαίνουν στο χορτάρι.

Επίσης πολύ σημαντική για την εικόνα του Παναθηναϊκού είναι και η όλο και καλύτερη παρουσία του Λούκα Βιγιαφάνες. Όχι μόνο στο τακτικό κομμάτι, αλλά και στο θέμα των ηγετικών διαθέσεων που βγάζει μέσα στο παιχνίδι. Ο Αργεντίνος έχει μετατραπεί σε παίκτη ηγέτη που δεν βγαίνει από την 11άδα των πρασίνων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας