ΠΑΣ Γιάννινα: Εκτός ο Σούλης, στον “αέρα” το παιχνίδι με Ολυμπιακό

Τα προβλήματα στο στρατόπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα συνεχώς πολλαπλασιάζονται, αυτή τη φορά ο Βασίλης Σούλης μένει εκτός δράσης λόγω ίωσης. Στον "αέρα" το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (23/1, 19:30) για την 19η αγωνιστική.

Νοκ άουτ και ο Βασίλης Σούλης για το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό (23/1, 19:30). Ο 27χρονος γκολκίπερ δεν υπολογίζεται λόγω ίωσης και με την απουσία του Γιούρι Λοντίγκιν, ο “Άγιαξ της Ηπείρου” έχει μόλις ένα τερματοφύλακα διαθέσιμο τον Βασίλη Αθανασίου.

Βέβαια αν υπάρξει πρόβλημα με τον 22χρονο πορτιέρε, ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις πριν από μερικές μέρες το παιχνίδι με τους “ερυθρόλευκους” στο Φάληρο αναμένεται να αναβληθεί, καθώς ο ΠΑΣ Γιάννινα δε θα διαθέτει τερματοφύλακα στην αποστολή.

Θυμίζουμε ότι στο νέο πρωτόκολλο αναφέρεται ξεκάθαρα ότι αν δε δήλωθει έστω και ένας τερματοφύλακας το παιχνίδι μπορεί να αναβληθεί εφόσον αντιμετωπίζει θέμα τραυματισμού ή τιμωρίας.

Αναλυτικά ο κανονισμός στο νέο πρωτόκολλο του πρωταθλήματος:

iii. Αν στην ομάδα, κατά τον τελευταίο έλεγχο πριν τον αγώνα, εντοπισθούν θετικά κρούσματα σε τερματοφύλακες έτσι ώστε δεν είναι εφικτή η δήλωση δύο επαγγελματιών τερματοφυλάκων (ακόμα και αν αυτοί είναι τραυματίες ή τιμωρημένοι) στο Φύλλο Αγώνα, τότε ο αγώνας αναβάλλεται.

Η παρούσα διάταξη ισχύει για όσες ομάδες έχουν 4 ή περισσότερους επαγγελματίες τερματοφύλακες. Σε περίπτωση που μια ομάδα έχει τρεις ή λιγότερους επαγγελματίες τερματοφύλακες, τότε εάν δεν είναι εφικτή η δήλωση ενός επαγγελματία τερματοφύλακα (ακόμα και αν αυτοί είναι τραυματίες ή τιμωρημένοι) στο Φύλλο Αγώνα, τότε ο αγώνας αναβάλλεται.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.