Κραϊόβα: Μ. Ροτάρου «Προσπαθήσαμε ν’ αποκτήσουμε τον Βαρέλα αλλά …» (pic)

Σε μια πολύ σημαντική κι άκρως ενδιαφέρουσα αποκάλυψη προέβη ο ισχυρός ανήρ της ρουμανικής ομάδας

Με όλους τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, πλην των τραυματιών (σ.σ. Ελ Καντουρί, Ολιβέιρα), στις τελευταίες δύο αναμετρήσεις, εκτός αποστολής έχει μείνει ο Φερνάντο Βαρέλα.

Και σύμφωνα με μια είδηση που έρχεται από Ρουμανία, μπορεί να υπάρχει κι εξήγηση σχετικά. Συγκεκριμένα, o ιδιοκτήτης της Κραϊόβα αποκάλυψε πως ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός του “Δικεφάλου” αποτελούσε το νο1 μεταγραφικό στόχο τους, κατέβαλε πολύ μεγάλη προσπάθεια, συμφώνησε με τους ανθρώπους της ομάδας για την απόκτησή του αλλά όχι και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο Μιχάι Ροτάρου μιλώντας σε τηλεοπτική, αθλητική εκπομπή στη Ρουμανία: «Πρώτη φορά σας το λέω τώρα: Προσπαθήσαμε να πάρουμε τον Βαρέλα. Σήμερα όμως η υπόθεση έκλεισε αρνητικά. Ήταν ο νούμερο ένα στόχος μας. Ναι, ο Βαρέλα, από τον ΠΑΟΚ. Δουλέψαμε πάνω του δύο εβδομάδες.

Δοκιμάσαμε να βρύμε λύσεις για να το ολοκληρώσουμε, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε να βρεθεί λύση. Ο ΠΑΟΚ συμφωνεί, δεν υπάρχουν προβλήματα, γιατί υπάρχει διχόνοια μεταξύ Βαρέλα και διοίκησης και πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να τη λύσουμε. Αλλά δυστυχώς, δεν μπόρεσα να τα καταφέρω.

Δεν μπορώ να σας δώσω λεπτομέρειες. Θέλουμε δύο μεταγραφές. Αν έρθει και τρίτη είναι ακόμα καλύτερα».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο σημερινός τεχνικός της Κραϊόβα είναι αυτός που είχε ο Φερνάντο Βαρέλα όταν αγωνιζόταν στη Στεάουα Βουκουρεστίου, ομάδα από την οποία τον απέκτησε ο ΠΑΟΚ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.