ΠΑΟΚ: MVP ποιός άλλος;

Γι' ακόμη μια αναμέτρηση, ο διεθνής Σλοβένος με τα δύο γκολ που σημείωσε κέρδισε την πλειοψηφία των ψήφων των φίλων της ομάδας

Ολοκληρώθηκε η διαδικτυακή ψηφοφορία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ανάδειξη του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ του περασμένου Σαββάτου.

Ο “Δικέφαλος” επικράτησε 3-0 με τα δύο πρώτα γκολ να φέρουν την υπογραφή του Γιάσμιν Κούρτιτς. Έτσι ο διεθνής Σλοβένος χαφ είχε θέσει σοβαρότατη υποψηφιότητα για την επιστροφή στις ατομικές διακρίσεις, όπερ κι εγένετο.

Όπως σημειώνει η ΠΑΕ “Ο Γιάσμιν Κούρτιτς αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον ΟΦΗ στο γήπεδο της Τούμπας για την 18η αγωνιστική της Super League Interwetten 2021-22.

Ήρθε στον Δικέφαλο ως Γιάσμιν Κούτριτς. Έξι μήνες μετά έχει μετατραπεί στον Γιάσμιν «The Sniper» Κούρτιτς. Ο Σλοβένος μέσος του Δικεφάλου ήταν πρωταγωνιστής σε ένα ακόμα παιχνίδι για την ομάδα του και υπέγραψε τη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ.

Οι Κρητικοί έβαλαν δύσκολα στον Δικέφαλο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, αλλά η ομάδα βρήκε τον τρόπο και πήρε τη νίκη με οδηγό τον Κούρτιτς , ο οποίος σημείωσε δύο γκολ.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης o Κούρτιτς συγκέντρωσε το 56,76% των ψήφων και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

Ο μόνος συμπαίκτες του Κούρτιτς που κατάφερε να πιάσει διψήφιο ποσοστό και να κατακτήσει τη δεύτερη θέση ήταν ο Λευτέρης Λύρατζης. Ο νεαρός μπακ μία ακόμα γεμάτη εμφάνιση, ήταν θετικός και στις δύο πλευρές του γηπέδου και συνέβαλε για να έρθει μία ακόμα νίκη


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.