Καρυπίδης σε παίκτες Άρη: “Αλλάξτε το ή φύγετε!”

Ξεκάθαρος ο επικεφαλής της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, στη σημερινή (18/1) ομιλία του προς τους παίκτες του Άρη στα αποδυτήρια, τους ζήτησε να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας ή να αποχωρήσουν άμεσα από αυτήν - Τι απάντησαν οι "κίτρινοι"

Ο Θόδωρος Καρυπίδης έκανε ξεκάθαρη τη θέση του απέναντι στους παίκτες του Άρη στη σημερινή (18/1) ομιλία του προς αυτούς πριν την προπόνηση στο αθλητικό κέντρο του συλλόγου, στο Νέο Ρύσιο. Ο επικεφαλής της διοίκησης της ΠΑΕ ζήτησε ευθέως να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας άμεσα ή να αποχωρήσουν από αυτήν!

“Όποιος δεν μπορεί να το πει και να φύγει! Αλλάξτε την εικόνα στο Κύπελλο ή περάστε να πληρωθείτε το συμβόλαιό σας και να φύγετε από την ομάδα”, είπε ορθά κοφτά ο Καρυπίδης στους ποδοσφαιριστές, θέλοντας να τους ταρακουνήσει μετά τις κακές εμφανίσεις τους στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, αυτά με αντιπάλους τον Παναθηναϊκό και τον Απόλλωνα για το πρωτάθλημα.

Αφού ξεκαθάρισε τη θέση του, ο επικεφαλής της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να του εξηγήσουν τους λόγους της αγωνιστικής καθίζησης μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων. Και ειδικότερα την εμφάνιση της ομάδας στον τελευταίο αγώνα απέναντι στον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης.

“Δεν δείχνετε πάθος… Δεν μπορεί αυτός ο Άρης να χάνει τέσσερις βαθμούς από τον Απόλλωνα”, ήταν κάποια από τα λεγόμενά του προς αυτούς. Για να προσθέσει: “Έχουμε πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ, ένα καλύτερο ρόστερ και δεν επιτρέπεται αυτή η εικόνα. Δεν μπορεί η ομάδα να παρουσιάζει αυτήν την εικόνα!”

Οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά τους υποστήριξαν ότι ένας βασικός λόγος για την αγωνιστική καθίζηση της ομάδας ήταν οι πολλές απουσίες λόγω των θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού. Κάτι, που, όπως είπαν, τους αποσυντόνισε, βγάζοντας από το ρυθμό που είχαν πριν τις διακοπές. “Είχαμε αρκετά κρούσματα. Αυτό μας άφησε πίσω και πολλά παιδιά δεν έχουν επανέλθει ακόμη στο 100%, αφού έχασαν προπονήσεις και έμειναν εκτός και όλο αυτό επηρέασε”, τόνισαν επ’ αυτού οι παίκτες.

Ακόμη κι έτσι, πάντως, ο Καρυπίδης επέμενε: “Από δω και πέρα δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες! Για κανέναν… Η ομάδα είναι σε ένα κομβικό σημείο και θέλω να βγάλετε τις πραγματικές σας δυνατότητες, γιατί πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Χάθηκε αρκετό, αλλά μπορεί να καλυφθεί”.

Για να καταλήξει: “Την Πέμπτη στο Κύπελλο θέλω να το αλλάξετε και να πάρτε σκορ πρόκρισης. Θέλω να βλέπω πάθος από εδώ και πέρα μέσα στο γήπεδο και όχι… πάθος μόνο για τις πληρωμές και όποια άλλα αιτήματα έχετε. Όλα με τη σειρά τους. Αν κάποιος δεν μπορεί, να μου το πει. Να έρθει την Παρασκευή να πληρωθεί όλο το συμβόλαιο του και να φύγει. Ειδάλλως από εδώ και πέρα θέλω να παίξτε σαν Άρης!”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.