Καρέλης «Πήραμε αυτό που μας άξιζε» (vid)

Ο 30χρονος επιθετικός ήταν αυτός που «άνοιξε» το δρόμο για τη σπουδαία - εκτός έδρας - νίκη της ομάδας του

Ο Νίκος Καρέλης ήταν αυτός που με δικό του γκολ έφερε το ματς για τον Παναιτωλικό στα ίσια δίνοντας το σύνθημα για την αντεπίθεση.

Όπως ανέφερε λίγο μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ και τη νίκη επί της ΑΕΚ: «Το σημαντικό είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό είναι το σημαντικό για εμάς. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να παίξουμε και ν’ αντιμετωπίσουμε μεγάλες ομάδες, όπως είναι η ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα, καθημερινά δουλεύουμε για το καλύτερο. Ήταν πολύ σημαντικοί βαθμοί για εμάς σε μια έδρα, στην Αθήνα, όπως είναι το ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ να ξέρουμε ότι πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα αυτό. Όμως την αντιμετωπίσαμε με ψυχραιμία, μπορεί να δεχτήκαμε το γκολ, όμως μείναμε στο πλάνο. Όλα τα παιδιά ξέραμε ότι … 1-0 θα το κυνηγήσουμε μέχρι το τέλος κι αυτό κάναμε. Μπήκαμε μέσα, μείναμε στο πλάνο, δουλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό και πήραμε αυτό που μας άξιζε».

Για το γκολ και τη χρονική στιγμή που το δέχτηκε η ομάδα του σχολίασε: «Η αλήθεια είναι ότι όταν δέχεσαι ένα γκολ μερικά λεπτά πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνο είναι αρκετά δύσκολο, όμως έχουμε δείξει και από εμπειρία επειδή έχουμε δεχτεί αρκετά γκολ σ’ εκείνα τα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, μείναμε – όπως είπα – στο πλάνο, μπήκαμε με ψυχραιμία κι ηρεμία στο δεύτερο ημίχρονο κι όπως είπα, μέχρι και τα τελευταία λεπτά, δουλέψαμε όλοι μαζί για να καταφέρουμε αυτό το αποτέλεσμα σήμερα».

Για το τέρμα που σημείωσε και την επίδρασή του στην ομάδα του πρόσθεσε: «Νομίζω πως όλα τα παιδιά πήραμε αρκετά μεγαλύτερη ψυχολογία μετά το γκολ κι ο αντίπαλος ξέρει πως όταν ανιμετωπίζει μια ομάδα και είσαι ισοπαλία στην έδρα σου, πολλά μπορούν να συμβούν στα τελευταία λεπτά. Κι αυτό κάναμε, έβαλε ένα πολύ όμορφο γκολ ο Μεντόζα και πήραμε τους τρεις βαθμούς σήμερα».

Μιλώντας επί προσωπικού σημείωσε: «Πιστεύω πως στο δεύτερο ημίχρονο όταν μπαίνεις είσαι πιο ξεκούραστος από τους άλλους και μπορείς να μπει μέσα και να εκμεταλλευτείς τα λάθη του αντιπάλου κι αυτό κάναμε απόψε. Κάναμε τις αλλαγές, βοηθήσαμε την ομάδα με τις ανάσες που είχαμε κι όπως είπα όλα τα παιδιά κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για να καταλήξει: «Η αλήθεια είναι ότι μέσα σε έξι ημέρες θα πρέπει ν’ αντιμετωπίσουμε αρκετές ομάδες, όμως μας δίνει μια ψυχολογία για να μπούμε στα επόμενα παιχνίδια. Όμως θα πρέπει να έχουμε το κεφάλι χαμηλά. Όπως είπα και πριν μόνον το να λες πως κέρδισες την ΑΕΚ και να μείνεις σ’ αυτό δε σημαίνει κάτι για εμάς. Προσπαθούμε να είμαστε ψύχραιμοι, ν’ αντιμετωπίζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα δούμε τί εχουμε καταφέρει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.