Ολυμπιακός: Παιχνίδι προσωπικοτήτων

Ο Ολυμπιακός θα βγει κερδισμένος απ' το ντέρμπι της Λεωφόρου αν μιλήσουν οι προσωπικότητες του ρόστερ.

Ο Ολυμπιακός θα συναντήσει τον Παναθηναϊκό στο “Απόστολος Νικολαϊδης” για τη 18η αγωνιστική της Super League αναζητώντας την πρώτη του νίκη μέσα στο 2022. Οι “ερυθρόλευκοι” έμειναν ισόπαλοι χωρίς γκολ απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης και στη συνέχεια ήρθε η αναβολή του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης εξαιτίας των κρουσμάτων κορωνοϊού. Οι Πειραιώτες έχουν να κερδίσουν από τις 22 Δεκεμβρίου και το 2-0 επί του Λεβαδειακού στο Κύπελλο Ελλάδας. Ο Πέδρο Μαρτίνς την Παρασκευή έδειξε video στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, υπογραμμίζοντας τα αδύναμα σημεία του αντιπάλου και στη συνέχεια προχώρησε σε μια ζόρικη προπόνηση. Ζόρικη τόσο από φυσικής πλευράς, όσο και από πνευματικής, με τον Πορτογάλο να ηλεκτρίζει με τις φωνές του το κλίμα. Ήταν μια προπόνηση-προάγγελος ενός κλασικού ντέρμπι!

Σκοπός του Μαρτίνς ήταν να υπενθυμίσει στους ποδοσφαιριστές του πως ακολουθεί ένα ματς που μπορεί να στιγματίσει μια μεγάλη προσπάθεια πολλών μηνών. Η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός διαθέτει ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν ακριβώς τη σημασία του κλασικού ντέρμπι. Όπως γράψαμε προ ημερών, ο Πορτογάλος στηρίζει πολλά και στη δυναμική και εμπειρία των Ελλήνων, οι οποίοι θ’ αγωνιστούν στο συγκεκριμένο ματς. Η τακτική που θ’ ακολουθήσει ο Μαρτίνς πέραν δομικών αλλαγών στη διάταξη (τετράδα ή τριάδα στην άμυνα) δεν πρόκειται να επηρεάσει ιδιαίτερα το κάδρο του ντέρμπι. Τα ματς αυτά κρίνονται στην ενέργεια των δύο ομάδων, στην πειθώ και στην αποτελεσματικότητα.

Ο Ολυμπιακός θα πάει διαβασμένος στη Λεωφόρο και ο Μαρτίνς έχει συγκεκριμένες επιλογές για όλες τις γραμμές. Δεν αγαπά τις εκπλήξεις και δίνει χρόνο συνήθως στους παίκτες που έχουν διάρκεια. Αίσθηση μου είναι πως ο Πορτογάλος θα επενδύσει στην προσωπικότητα των παικτών του και πως δεν θέλει να δοκιμάσει πράγματα στη Λεωφόρο. Παράλληλα θα ζητήσει απ’ τους παίκτες του να αποδείξουν στο γήπεδο τη βαθμολογική υπεροχή τους, αφήνοντας πίσω την προηγούμενη εκτός έδρας βαθμολογική απώλεια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.