ΑΕΚ: Θέλει νίκη για να περιμένει δώρο (pic, vid)

Μετά από σχεδόν έναν μήνα η ΑΕΚ επιστρέφει στο άδειο αυτή τη φορά ΟΑΚΑ και θέλει μόνο νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό.

Με τελευταία νίκη στο Ολυμπιακό Στάδιο να είναι στις 5 Δεκεμβρίου για την ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό με 1-0, οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν δεύτερη διαδοχική νίκη στη Super League υποδεχόμενοι τον Παναιτωλικό για την 17η αγωνιστική της Super League.

Ο Αργύρης Γιαννίκης δεν υπολογίζει τελικά για τον αγώνα με την ομάδα του Αγρινίου τον Σέρχιο Αραούχο που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση, αλλά και τον Ντάμιαν Σιμάνσκι ο οποίος είναι τιμωρημένος, ενώ εκτός με θλάση είναι ο Ζίγκα Λάτσι.

Όπως και να ‘χει το μοναδικό ζητούμενο για την Ένωση είναι η νίκη περιμένοντας δώρο από τον Παναθηναϊκό προκειμένου να μειώσει ακόμα περισσότερο τη διαφορά από τον Ολυμπιακό, αλλά και για να ξεπεράσει τον ΠΑΟΚ που με τη νίκη επί του ΟΦΗ είναι στην 2η θέση.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ όλο το προηγούμενο διάστημα είχε την ευκαιρία να δουλέψει απρόσκοπτα και δίχως πίεση αγώνων ή αποτελεσμάτων, αλλά και προβλημάτων με κορωνοϊό, καθώς όλα τα τεστ στους τελευταίους δύο ελέγχους ήταν αρνητικά.

Ο Γιαννίκης έριξε το βάρος κυρίως στην τακτική, δούλεψε στην επιθετική ανάπτυξη, στις στατικές φάσεις, αλλά και στην ανασταλτική λειτουργία που είναι προβληματική στα τελευταία παιχνίδια.

Σε ότι έχει να κάνει με τον αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό ερωτηματικό αποτελεί η κατάσταση του Τσίτσαν Στάνκοβιτς και η ετοιμότητα του Αυστριακού μετά το χειρουργείο στο γόνατο.

Δείτε την πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.