ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 3-0: Νίκη με Κούρτιτς (hls)


Με πρωταγωνιστή τον Κούρτιτς και μία φάση που προκάλεσε τρομερή ένταση ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επικρατήσει του ΟΦΗ στην Τούμπα με 3-0 και να πάρει μία πολύ σπουδαία νίκη.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι πιέζοντας στην κυκλοφορία της μπάλας τον ΟΦΗ και από μία τέτοια πίεση λίγο έλειψε να γίνει το 1-0. Ο Αουγκούστο βρέθηκε απέναντι από τον Βάτερμαν, τον πλάσαρε αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του τερματοφύλακα του ΟΦΗ.

Οι Κρητικοί βελτίωσαν την εικόνα τους, πήραν μέτρα στο γήπεδο και στο 11 από την αμυντική αδράνεια των παικτών του ΠΑΟΚ, ο Τσιλιανίδης έτρεξε αρκετά μέτρα με την μπάλα στα πόδια και λίγο έξω από την περιοχή σούταρε όμως εκείνη έφυγε λίγο έξω από την εστία του δικεφάλου. Ο ΟΦΗ ήταν εκείνος που κατάφερε να αγγίξει το γκολ με τον Τοράλ αυτή τη φορά να μην μπορεί με δικό του πλασέ να νικήσει τον Πασχαλάκη που έπεσε και μπλόκαρε την μπάλα. Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να σκοράρει στο 45+1 όμως ο Άκπομ δεν κατάφερε να νικήσει τον Βάτερμαν με πλασε από κοντά, ύστερα από αναταραχή στην περιοχή του ΟΦΗ.

Μία φάση… φωτιά, τα άλλαξε όλα

Στο δεύτερο ημίχρονο έγινα απίθανα πράγματα για πολύ γερά νεύρα.
Στο 49ο λεπτό ο Ζίβκοβιτς έκανε ένα γύρισμα στην περιοχή του ΟΦΗ με τον Βούρο να κάνει το τάκλιν κόβοντας την μπάλα με τον παίκτη του ΠΑΟΚ να φωνάζει για χέρι, ο διαιτητής Φωτιάς έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι και στην επίθεση ο ΟΦΗ σκόραρε με τον Τσιλιανίδη κάνοντας το 1-0.
Την ώρα όμως που οι παίκτες του ΟΦΗ ήταν ένα κουβάρι για το γκολ της ομάδας τους, ο Φωτιάς έδειξε πως έχει επικοινωνία με το VAR για την προηγούμενη φάση. Για να πάρει απόφαση πήγε να δει την φάση κι αφού την είδε ακύρωσε το γκολ του ΟΦΗ κι έδωσε πέναλτι για τον ΠΑΟΚ μέσα σε έντονες διαμαρτρίες από τους ανθρώπους του ΟΦΗ, αφού φώναζαν πως η μπάλα πρώτα έχει βρει στο πόδι και μετά στο χέρι του Βούρου.
Ο Κούρτιτς εκτέλεσε το πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για τον ΠΑΟΚ.

Το τρίποντο για τον ΠΑΟΚ “κλείδωσε” με το 2ο γκολ του Κούρτιτς στο 76ο λεπτό με πλασέ ύστερα από σέντρα του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε από τον Σφιντέρσκι ο οποίος σκόραρε δύο φορές αλλά… μέτρησε το ένα, αφού αρχικά στο 76ο λεπτό ήταν από θέση οφσάιντ, αλλά στο 82ο λεπτό το γκολ μέτρησε κανονικά και διαμόρφωσε το 3-0 για τον δικέφαλο του βορρά.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση εδώ!

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Ντάγκλας Αουγκούστο, Α. Ζίβκοβιτς, Μιτρίτσα, Άκπομ.

ΟΦΗ (Ν. Νιόπλιας): Βάτερμαν, Πασαλίδης, Βούρος, Γιαννούλης, Μεγιάδο, Τοράλ, Γκαγιέγκος, Μπαλογιάννης, Νέιρα, Ντε Γκουζμάν, Τσιλιανίδης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.