Απόλλων-Άρης 0-0: Όλο το ματς έγινε στο τέλος! (hls)

Απόλλων και Άρης έμειναν στο στείρο 0-0 στο "Γεώργιος Καμάρας", σε μία ανμέτρηση που θα θυμόμαστε μόνο τα τελευταία λεπτά, εκεί όπου οι δύο ομάδες είχαν τις φάσεις για να αποδράσουν με το τρίποντο.

Στις καθυστερήσεις είχαμε τρις μεγάλες φάσεις, δύο για τον Άρη και μία για τον Απόλλωνα, κανένας από τους δύο δεν σκόραρε. Ο Απόλλων έμεινε με μία νίκη στη Σούπερ Λγκ, ο Άρης δεν ε΄χει τρίποντο στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια του.

«ΑΝΟΣΤΟ» ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Στο Γεώργιος καμάρας, Απόλλων και Άρης ήθελαν τη νίκη, οι γηπεδούχοι για να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση, οι Θεσσαλονικείς για να παραμείνουν στο κυνήγι των play off . Έγινε ένα πολύ ισορροπημένο πρώτο 45λεπτο, με λίγες φάσεις που γρήγορα θα ξεχαστεί. Η πίεση της νίκης φάνηκε να επηρεάζει τις δύο ομάδες που ουσιαστικά αλληλοεξουδετερώθηκαν.

Στο 16ο λεπτό είχαμε την πρώτη φάση στον αγώνα. Οι παίκτες του Μάρκο Γκρότε κυκλοφόρησαν ωραία τη μπάλα, ο Μπαξεβανίδης έκανε τη σέντρα και ο Σλίβκα την κεφαλιά κάτω από δύσκολες συνθήκες, η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 28ο λεπτό ο Ντανιέλ Μαντσίνι βγήκε ωραία στον κενό χώρο, σούταρε στο δοκάρι, αλλά η φάση ήταν ως μη γενόμενη καθώς έχει υποδεχτεί σε θέση οφσάιντ ο Βραζιιάνος επιθετικός.

Στο 36΄ ο Απόλλων βγήκε γρήγορα στην κόντρα, με την πάσα του Σλίβκα για τον Γιαννιώτα ο επιθετικός του Απόλλωνα κινήθηκε γρήγορα παρά την πίεση του Σούντγκρεν, αλλά το σουτ που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο. Στο επόμενο λεπτό ο Άρης κυκλοφόρησε υποδειγματικά τη μπάλα, ο Μαντσίνι, γύρισε ωραία τη μπάλα προς τον Μπρούνο Γκάμα, αλλά ο Ντεντάκης με πολύ ωραία προβολή απομάκρυνε τον διαγραφόμενο κίνδυνο.

ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΑΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΑΡΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ

Ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε στο 2ο ημίχρονο. Στο 48ο λεπτό έγινε η πολύ ωραία κάθετη πάσα του Νικολάς Μαρτίνες στον Ιωαννίδη, ο οποίος βγήκε απέναντι στον Κουέστα και με πλασέ σκόραρε, αλλά υποδείχτηκε σωστά σε θέση οφσάιντ. Στο 55ο λεπτό είχαμε την καλύτερη φάση του αγώνα μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Ωραία επινόηση και κάθετη μπαλιά του Σλίβκα, ο Μπαξεβανίδης έκανε το πλασέ στο τετ-α-τετ με τον Κουέστα, νικητής όμως ήταν ο τερματοφύλακας του Άρη που έδιωξε με το ένα χέρι. Σταδιακά έπεφτε και πάλι ο ρυθμός του αγώνα. Πολύ φλύαρος επιθετικά ο Άρης δεν είχε καθαρή φάση για 70 λεπτά παιχνιδιού. Θα μπορούσε να απειλήσει περισσότερο στο 74΄όταν μετά τη σέντρα του Μπρούνο Γκάμα, αφύλακτος στο πρώτο δοκάρι ο Μπερτόγλιο τσίμπησε με άσχημο τρόπο τη μπάλα, μέσα στη μικρή περιοχή.

Στις καθυστερήσεις και οι δύο ομάδες μπορούσαν να πάρουν τη νίκη
Στο 90΄ ωραία ντρίμπλα ανάμεσα σε δύο αντιπάλους του Φαν Λα Πάρα, μπήκε στην περιοχή αλλά έκανε αδύναμο σουτ και ο Κουέστα μπλοκάρε εύκολα.
Στο 91ο λεπτό΄ η όμορφη κάθετη πάσα του Μαρτίνες για τον Σίγκνεβιτς, ο Λευκορώσος υπό την πίεση του Μπράμπετς δεν τελείωσε καλά το τετ-α-τετ. Φώναξαν για πέναλτι στον Απόλλωνα.
Ένα λεπτό αργότερα ήταν η σειρά του Άρη να απειλήσε, αλλά ο Μπαξεβανίδης έδιωξε σωτήρια την ώρα που ο Χαΐροβιτς βρισκόταν σε θέση για να απειλήσει τον Βέρχουλστ. Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων η κεφαλιά του Μπράμπετς, ανάγκασε τον Βέρχουλστ σε μία εντυπωσιακή επέμβαση. Παρέμεινε έτσι το ισόπαλο χωρίς γκολ αποτέλεσμα.

Απόλλων Σμύρνης (Μάρκο Γκρότε): Βέρχουλστ, Ντεντάκης, Ρόγκνε, Άλβες, Μπαξεβανίδης, Κάστρο, Σλίβκα, Παπαγεωργίου (86΄Φατιόν), Παμλίδης (77΄Λα Πάρα), Ιωαννίδης (68΄Σίγκνεβιτς), Γιαννιώτας (46΄ Μαρτίνες)
Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Σάσα (64΄ Τζέγκο), Ματίγια (64΄ Εντιαγέ), Μπερτόγλιο (86΄Χαΐροβιτς), Γκαρσία(70΄Λόπεθ), Γκάμα, Μαντσίνι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.