Αστέρας Τρίπολης – Βόλος ΝΠΣ 1-0: Παπαδόπουλος και Σόνι έκαναν την διαφορά (hls)

Ο Παπαδόπουλος με τις επεμβάσεις του και ο Σόνι με το πέμπτο φετινό του γκολ οδήγησαν στο Αστέρα σε μια δύσκολη νίκη απέναντι στον Βόλο στην Αρκαδία.

Καλύτερος ο Αστέρας στο ξεκίνημα της αναμέτρησης προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό του εκμεταλλευόμενος την έδρα του. Με κυκλοφορία μπάλας απειλούσε με σέντρες και από τις δύο πλευρές με τον Βόλο να αμύνεται με επιτυχία. Η πρώτη τελική έγινε από την πλευρά του Αστέρα με τον Ριέρα (15ο λεπτό) να μην μπορεί να νικήσει τον Κότνικ που μάζεψε σχετικά εύκολα. Απάντησε στις ευκαιρίες ο Βόλος με το αδύναμο σουτ του Φαν Βέερτ να φεύγει δίπλα από τα δοκάρια του Παπαδόπουλου (16′ λεπτό).

Ανέβηκε ψυχολογικά ο Βόλος δημιουργώντας ευκαιρίες με σουτ έξω από την περιοχή. Ο Φαν Βέερτ δοκίμασε έξω από την περιοχή με τον Παπαδόπουλο να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι (20ο λεπτό) και ένα λεπτό αργότερα ο Ρεγκατέν δοκίμασε ξανά τα αντανακλαστικά του τερματοφύλακα του Αστέρα που κράτησε το μηδέν με νέα σπουδαία επέμβαση (21ο λεπτό). Ο Παπαδόπουλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους αρνήθηκε με σπουδαία επέμβαση το γκολ στον Τσοκάνη που προσπάθησε να τον νικήσει με κεφαλιά εξ επαφής (33ο λεπτό).

Το γκολ ήρθε τελικά πέντε λεπτά πριν φύγει το ημίχρονο με τον Σόνι να πραγματοποιεί εξαιρετική ενέργεια μέσα στην περιοχή και με ωραίο σουτ να στέλνει την μπάλα στην γωνία του Κότνικ (1-0, 40ο λεπτό).

Σχετική ηρεμία και παιχνίδι κέντρου στο ξεκίνημα της επανάληψης, ένα σουτ του Κανελόπουλου έξω από την περιοχή μάζεψε εύκολα ο Κότνικ (57ο λεπτό). Ακολούθησε νέο σουτ του Σόνι που συχνά δοκιμάζει το πόδι του εκτός περιοχής, η μπάλα έφυγε ψηλά και πάνω από τα δοκάρια (63ο λεπτό). Ο Αστέρας μονοπώλησε το ενδιαφέρον έχοντας μια καλή στιγμή με τον Τιλίκα που είχε περάσει νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο (70ο λεπτό). Ο Βόλος εμφανίστηκε στην περιοχή του Αστέρα μετά από αρκετή ώρα και έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει με τον Τσοκάνη που έκανε το γυριστό σουτ μέσα από την μικρή περιοχή και από πλάγια θέση. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και η ομάδα του Ράσταβατς πανηγύρισε μια σημαντική νίκη.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Περράκης
Βοηθοί: Λάζαρος Δημητριάδης, Ράινχαρτ Μπούξμπαουμ
4ος Διαιτητής: Πέτρος Τσαγκαράκης
VAR: Ευστάθιος Γκορτσίλας, Χρήστος Μπαλτάς

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Ατιένθα (87′ Ιγκλέσιας), Χριστόπουλος, Άλβαρες, Μουνάφο, Κανελλόπουλος (65′ Βαλιέντε), Σίτο (82′ Κρεσπί), Ριέρα (65′ Τιλίκα), Σόνι (88′ Καπίγια), Μπαράλες

Βολος ΝΠΣ (Κωνσταντίνος Μπράτσος): Κότνικ, Φεράρι, Γκιουλέν, Άλχο, Ρομέρο, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ρεγκατέν (66′ Ροσέρο), Όρος, Φερνάντες, Φαν Βέερτ

Δείτε ΕΔΩ τα highlights της αναμέτρησης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.