ΠΑΟΚ: Δύο απουσίες, ερωτηματικό η αποστολή

Ενισχυμένος μεν αλλά χωρίς τον νεοαποκτηθέντα, Ζοάν Σάστρε θα παραταχθεί ο - σχεδόν - πλήρης ΠΑΟΚ στην αυριανή αναμέτρηση

Το ύστατο προπονητικό κεφάλαιο της μίνι προετοιμασίας του ΠΑΟΚ για την αυριανή, εντός έδρας, αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο γήπεδο της Τούμπας (19:30, NOVASPORTS PRIME), γράφτηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο χώρο που αύριο θα φιλοξενήσει και το ματς.

Με δεδομένες τις απουσίες των δύο τραυματιών, Ελ Καντουρί-Ολιβέιρα, τη δεδομένη επιστροφή των Άντρ. Ζίβκοβιτς-Άκπομ και την αντίστοιχη πιθανολογουμένη αυτή των τελευταίων περιπτώσεων που νόσησαν από τον κορωνοϊό, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς την πληθώρα λύσεων που έχει στα χέρια της η τεχνική ηγεσία. Απών θα είναι ο νεοαποκτηθείς Ζοάν Σάστρε.

Όπως αναφέρει σχετικά κι η ΠΑΕ: “Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής κόντρα στον ΟΦΗ.

Υπό το φως των προβολέων της Τούμπας το πρόγραμμα ήταν μια προσομοίωση του αγώνα. Με πολύ τακτική και έξτρα δουλειά στις στατικές φάσεις.

Τέτοιου είδους αναμετρήσεις, άλλωστε, κρίνονται στις λεπτομέρειες και ο Ράζβαν Λουτσέσκου θέλει οι παίκτες του να είναι απόλυτα έτοιμοι για να συνεχίσουν το επιτυχημένο σερί τους.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ελ Καντουρί και Ολιβέιρα που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα,  ενώ επιστρέφουν οι Α.Ζίβκοβιτς , Άκπομ που εξέτασαν την τιμωρία τους“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.