Ολυμπιακός: Στο ίδιο ξενοδοχείο Αγκιμπού και Σισέ!

Αγκιμπού Καμαρά και Παπέ Σισέ διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο στο Καμερούν και έδωσαν κοινή συνέντευξη πριν τη μονομαχία ανάμεσα στις Εθνικές τους ομάδες!

Γουινέα και Σενεγάλη έμειναν στο 0-0 για τον 2ο Όμιλο του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, αποτέλεσμα που κρατά και τις δύο ομάδες σε τροχιά πρόκρισης στα νοκ – άουτ.

Ο Αγκιμπού Καμαρά δεν αγωνίστηκε για τη Γουινέα λόγω τραυματισμού, αντίθετα με τον Σισέ που έπαιξε βασικός με τη Σενεγάλη.

Οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού, αν και αντίπαλοι σε επίπεδο αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων παραμένουν…αχώριστοι, καθώς οι αποστολές Γουινέας και Σενεγάλης διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο στο Καμερούν.

Οι «ερυθρόλευκοι» ποδοσφαιριστές, φωτογραφήθηκαν μαζί και έδωσαν κοινή συνέντευξη πριν από το παιχνίδι στην ιστοσελίδα wiwsport, εκφράζοντας αμοιβαίο σεβασμό.

Μιλώντας για την εμπειρία του στη διοργάνωση, ο Σισέ τόνισε: «Είναι μία μεγάλη ικανοποίηση, μεγάλη υπερηφάνεια να εκπροσωπώ τη Σενεγάλη ανάμεσα σε τόσους παίκτες. Νιώθω καλά και έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα».

Ο Αγκιμπού συμπλήρωσε: «Είναι μία απίστευτη περιπέτεια. Για έναν νέο παίκτη όπως εγώ είναι μία ιδιαίτερη εμπειρία και μεγάλη τιμή να υπερασπίζομαι τη χώρα μου στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Είμαι σε μία ομάδα με καλό κλίμα που θέλει να πετύχει στη διοργάνωση».

Για το γεγονός ότι είναι αντίπαλοι στις Εθνικές και συμπαίκτες σε συλλογικό επίπεδο, ο Σισέ είπε:

«Ο Αγκιμπού είναι ένας νεότερος αδελφός που σέβομαι πάρα πολύ. Είναι περίεργο, αλλά και ωραίο να τον αντιμετωπίζω ως αντίπαλο. Στην ομάδα μας θα το θυμόμαστε μετά, αλλά ελπίζω να τον νικήσω».

Ο Καμαρά απάντησε σχετικά: «Ο Παπέ είναι καλός φίλος. Σίγουρα και οι δύο θέλουμε τη νίκη. Είναι λίγο περίεργο γιατί έχουμε συνηθίσει να είμαστε στην ίδια ομάδα. Όλοι όμως θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Όσον αφορά τη συγκατοίκηση στο ίδιο ξενοδοχείο και το αν οι δύο αποστολές αποφεύγει η μία την άλλη, ο Σενεγαλέζος αμυντικός του Ολυμπιακού δήλωσε:

«Δεν αποφεύγουμε ο ένας τον άλλον. Είναι μία διοργάνωση όπου πάντα χαίρεσαι να αντιμετωπίζεις συμπαίκτες σου από τον σύλλογό σου. Προσέχουμε τον Covid, αλλά χαίρομαι που ο Αγκιμπού είναι εδώ».

Ο μέσος των Πειραιωτών συμπλήρωσε: «Υπάρχουν πολλοί παίκτες των δύο ομάδων που γνωρίζονται. Περνάμε καλά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ακόμα και αν παίζουμε ένα ντέρμπι, πρόκειται για ποδόσφαιρο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.