ΑΕΚ: “Παίρνει δανεικό τον Μπαρμπόσα…”

Οι Γάλλοι συντηρούν το θέμα Ντανίλο Μπαρμόσα και μάλιστα κάνουν λόγο πως ο Βραζιλιάνος θα δοθεί δανεικός στην ΑΕΚ. Τι ισχύει.

Ο Ντανίλο Μπαρμπόσα είναι ξεκάθαρα ένας ποδοσφαιριστής που ενδιέφερε και υπό προϋποθέσεις εξακολουθεί να ενδιαφέρει την ΑΕΚ, με τους Γάλλους να θεωρούν δεδομένο τον δανεισμό του Βραζιλιάνου στην Ένωση.

Όπως αναφέρει η “NicePremium” ο Μπαρμπόσα δεν υπολογίζεται από τη Νις και επόμενος προορισμός του θα είναι η ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού.

Από την πλευρά της ΑΕΚ πάντως δεν προκύπτει τέτοια αισιοδοξία για την περίπτωση του Μπαρμπόσα, με τους “κιτρινόμαυρους” να κρατούν χαμηλά τη μπάλα, ενώ κάποιοι υποστηρίζουν πως το συγκεκριμένο θέμα έκλεισε οριστικά.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσιεύμα:

«Ενας ακόμη Βραζιλιάνος που πρέπει να φύγει από την ομάδα, μια ακόμη αποτυχία, είναι ο Ντανίλο Μπαρμπόσα. Ο παίκτης που κάποτε έλαμψε με την Μπράγκα στην Πορτογαλία χάθηκε στην Βαλένθια, στην Μπενφίκα και στην Σταντάρ Λιέγης. Κόστισε την ομάδα της Ριβιέρας 12 εκατομμύρια ευρώ το 2018. Φόρεσε την κοκκινόμαυρη φανέλα 49 φορές, όμως δεν έδειξε ότι άξιζε τα χρήματα που ξοδεύτηκαν.

Ο Μπαρμπόσα επέστρεψε στη Βραζιλία πριν από έναν χρόνο. Επιστρέφοντας στην Γαλλία στις αρχές του Ιανουαρίου θα δοθεί δανεικός εκ νέου, αυτή τη φορά στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.