Παναθηναϊκός: «Όχι» σε Λέγκια για Διούδη

Η Λέγκια ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Σωκράτη Διούδη από τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, οι Πολωνοί έκαναν πρόταση για τον Έλληνα τερματοφύλακα, την οποία απέρριψε ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά το σχετικό ρεπορτάζ:

«Στο μεταγραφικό στόχαστρο της περσινής πρωταθλήτριας Πολωνίας, Λέγκια Βαρσοβίας έχει μπει ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, Σωκράτης Διούδης, με τους Πολωνούς να ετοιμάζουν κίνηση για τον 28χρονο άσο.

Η Λέγκια βρίσκεται φέτος σε δεινή αγωνιστική και οικονομική κατάσταση και παλεύει για να παραμείνει στην κατηγορία. Αυτές της ημέρες η πολωνική ομάδα βρίσκεται στο Ντουμπάι για τη χειμερινή προετοιμασία της ενόψει της επανεκκίνησης της Ekstraklasa στις 4 Φεβρουαρίου και αναζητά παίκτες προκειμένου να ξεφύγει απ’ τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει.

Οι Πολωνοί θέλουν τον Διούδη ως ελεύθερο ή δανεικό με οψιόν αγοράς το προσεχές καλοκαίρι, καθώς δεν έχουν οικονομική δυνατότητα για να αγοράσουν τον Έλληνα γκολκίπερ, όμως με τα συγκεκριμένα δεδομένα ο Παναθηναϊκός δύσκολα θα συναινέσει στη μετακίνηση του 28χρονου, απ’ τη στιγμή που έχει συμβόλαιο μαζί του έως το καλοκαίρι του 2023 και είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Ελλάδας.

Ο Διούδης που έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού από τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι το τελευταίο τρίμηνο, είναι θετικός στην προοπτική μετακόμισης στην ομάδα της Βαρσοβίας (όπου αγωνίζεται και ο πρώην «πράσινος» Ματίας Γιόχανσον), ωστόσο, όλα θα εξαρτηθούν απ’ το πώς (και με ποιον τρόπο) θα μπορέσει να «καλύψει» οικονομικά η Λέγκια το ”τριφύλλι”».

Με τοποθέτησή τους οι «πράσινοι» επιβεβαίωσαν την κρούση των Πολωνών για τον παίκτη, αλλά τόνισαν ότι η προ τριών ημερών πρόταση απορρίφθηκε μια και  δεν περιελάμβανε οικονομικά ανταλλάγματα.

Αρνητική απάντηση είχε δοθεί πρόσφατα και προς την Αλ Αχλί του Κατάρ για τον Μαουρίσιο, με την ΠΑΕ να τονίζει πως δεν πρόκειται να μείνει ελεύθερος δεθνής παίκτης της ομάδας, με συμβόλαιο σε ισχύ (έως το καλοκαίρι του 2023), χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.