ΑΕΚ: Προτάθηκε ο Αμαντού

Ένας από τους παίκτες που προτάθηκαν στην ΑΕΚ, φαίνεται να είναι ο Ιμπραΐμα Αμαντού που έμεινε ελεύθερος από τη Σεβίλλη.

Ένας από τους παίκτες που προτάθηκαν στην ΑΕΚ, φαίνεται να είναι ο Ιμπραΐμα Αμαντού που έμεινε ελεύθερος από τη Σεβίλλη.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής που έμεινε ελέυθερος από την Σεβίλλη, φαίνεται να προτάθηκε στην ΑΕΚ η οποία εξετάζει την περίπτωση του 28χρονου αμυντικού μέσου.

Η Σεβίλλη τον απέκτησε από τη Λιλ το 2018 έναντι 14 εκατομμυρίων ευρώ και είναι μια από τις περιπτώσεις που φαίνεται να εξετάζονται από την ΑΕΚ για τον χώρο του άξονα. Ωστόσο η αγωνιστική του απραξία είναι κάτι που προβληματίζει τους ανθρώπους της “Ένωσης” και δεν είναι ο πρώτος στόχος στην μεταγραφική λίστα.

Την περασμένη σεζόν ο Αμαντού με τη φανέλα της Ανζέ αγωνίστηκε σε 28 ματς και σημείωσε 2 γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομών της Νανσί και βρέθηκε στην πρώτη ομάδα. Το 2015 η Λιλ τον απέκτησε για 2 εκατομμύρια ευρώ. Με τις καλές τους εμφανίσεις έκανε τη Σεβίλλη να δώσει 14 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει. Το 2018/19 αγωνίστηκε σε 32 ματς και έπειτα παραχωρήθηε με την μορφή δανεισμού στη Νόριτς, Λεγανές ενώ πέρυσι ήταν στην Ανζέ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.