Παναθηναϊκός: “Καμία πρόταση για Μπρινιόλι”

Τις τελευταίες ώρες προέκυψαν ιταλικά δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της ΣΠΑΛ για τον Μπρινιόλι, με τον Παναθηναϊκό πάντως να μην έχει καμία πρόταση στα χέρια του.

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι έκανε ντεμπούτο με τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι του πρώτου γύρου με τον Ολυμπιακό και έκτοτε είναι ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας. Οι εμφανίσεις του, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων έχουν βοηθήσει το “Τριφύλλι” να παρουσιάζει μια συνολικά καλή αμυντική παρουσία.

Συνεπώς δεν είναι παράλογο κάποιες ομάδες να ενδιαφερθούν για τον ιταλό πορτιέρε. Έτσι, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα η ΣΠΑΛ φαίνεται να θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον τερματοφύλακα του “Τριφυλλιού”. Όπως όμως ενημέρωσαν από την “πράσινη” ΠΑΕ, καμία πρόταση δεν έχει φτάσει στα γραφεία του συλλόγου.

Ακόμα όμως και να φτάσει πρόταση στον Παναθηναϊκό για τον Μπρινιόλι, θα πρέπει αυτή να είναι πολύ ψηλή, καθώς μιλάμε για τον βασικό τερματοφύλακα της ομάδας και είμαστε μεσούσης της περιόδου. Για την ώρα λοιπόν δεν τίθεται θέμα παραχώρησης του έμπειρου τερματοφύλακα, παρά μόνον αν υπάρξει κάποια πρόταση που δε θα μπορεί ούτε ο Παναθηναϊκός αλλά ούτε και ο ίδιος να αρνηθεί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.