Ολυμπιακός: Ξεκάθαρα η χρονιά του Σισέ!

Ο Παπέ Σισέ είναι βασικός με τη Σενεγάλη, ένα εκ των φαβορί του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Το κέρδισε με το σπαθί του 100%!

Ο Παπέ Σισέ του Ολυμπιακού αγωνίστηκε ως βασικός στο πρώτο παιχνίδι της Σενεγάλης στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με αντίπαλο τη Ζιμπάμπουε. Οι Σενεγαλέζοι επικράτησαν 1-0 με γκολ του Σαντιό Μανέ στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων και μπήκαν με το δεξί στη διοργάνωση. Η ομάδα του Αλιού Σισέ στο προηγούμενο Κύπελλο Εθνών Αφρικής έφτασε στον τελικό, αλλά γνώρισαν την ήττα από την Αλγερία. Επομένως είναι μεγάλος στόχος και απωθημένο να φτάσουν αυτή τη φορά στο τέλος της διαδρομής και να πανηγυρίσουν! Μάλιστα ποτέ η Σενεγάλη δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει την πρώτη θέση στην Αφρική.

Η συγκυρία φαίνεται να είναι εξαιρετική, καθώς το ρόστερ είναι ιδιαίτερα ποιοτικό με ηγέτη φυσικά τον Σαντιό Μανέ της Λίβερπουλ. Για τον Παπέ Σισέ του Ολυμπιακού είναι μεγάλη υπόθεση να έχει κερδίσει βασική θέση στη συγκεκριμένη ενδεκάδα. Στο ματς με τη Ζιμπάμπουε η αμυντική γραμμή της Σενεγάλης ήταν λαμπερή, καθώς δίπλα στον στόπερ του Ολυμπιακού στάθηκαν οι Ιμπραχίμα Εμπαγιέ (Μπολόνια), Αμπντού Ντιαλό (Παρί Σεν Ζερμέν) και Φοντέ Μπαλό-Τουρέ (Μίλαν). Για τα ποδοσφαιρικά στοιχεία του Σισέ είναι μεγάλη διαφήμιση ν’ αγωνίζεται στη συγκεκριμένη διοργάνωση, δίπλα σε παίκτες οι οποίοι ανήκουν σε ομάδες προηγμένων πρωταθλημάτων.

Ο Παπέ Σισέ εξαργύρωσε την περασμένη του θητεία στη Σεντ Ετιέν και μπήκε πολύ δυναμικά στη σεζόν, αν και αρκετοί θεωρούσαν πως δεν θα βρίσκεται μεταξύ των βασικών επιλογών του Πέδρο Μαρτίνς. Ωστόσο άρπαξε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε εξαιτίας των προβλημάτων τραυματισμών και κορωνοϊού και κέρδισε θέση βασικού, χωρίς να τη χάσει ποτέ! Μάλιστα συναγωνίζεται με τον… βιονικό Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ για το ποιος έχει τα περισσότερα αγωνιστικά λεπτά με τη φανέλα του Ολυμπιακού (2.513 ο Μολδαβός, 2.170 ο Σενεγαλέζος). Αν συνεχίσει έτσι ο Σισέ, δεν είναι απίθανο να φτάσει σημαντική πρόταση για εκείνον, καθώς ο 26χρονος πλέον έχει συμπληρώσει όλα τα κομμάτια του παζλ που τον καθιστούν περιζήτητο!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.