ΠΑΟΚ: Αν. Γκεόργκσον: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θέλουμε τον Τσόλακ αλλά ….» (pic)

Τα δεδομένα της υπόθεσης του Αντόνιο Τσόλακ παρέθεσε ο αθλητικός διευθυντής της Μάλμε

Μπορεί ο Αντόνιο Τσόλακ να έχει επιστρέψει στις τάξεις του ΠΑΟΚ μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του στη Μάλμε όμως τίποτα δε θα πρέπει να θεωρείται ως δεδομένο.

Το “γιατί” εξήγησε ο αθλητικός διευθυντής της σουηδικής ομάδας σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα expressen.se. Όπως σημείωσε ο Αντρέας Γκέοργκσον: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θέλουμε τον Αντόνιο και ότι στον Αντόνιο αρέσει η Μάλμε και θα ήθελε να παίξει εδώ. Τώρα απομένει να βρούμε μια κατάσταση διαπραγμάτευσης με την οποία όλοι θα είναι ευχαριστημένοι και σε αυτό το κομμάτι δεν έχουμε ακόμα τελειώσει».

Και συνέχισε ως εξής με απολύτως ρεαλιστική διάθεση: «Έχουμε καλές ελπίδες, αλλά δεν είμαστε κοντά στον στόχο μας. Είναι μια διαπραγμάτευση μεταξύ της Μάλμε και του ΠΑΟΚ αλλά και της Μάλμε με τον Τσόλακ. Δεν υπάρχει πιθανότητα να υπάρξουν εξελίξεις τις επόμενες ημέρες, αλλά πρέπει να πούμε ότι το σπουδαίο με το αν έχουμε ξανά τον Τσόλακ στην ομάδα, είναι πως γνωρίζει τα αποδυτήρια, τους συμπαίκτες του και την ομάδα. Έτσι, ακόμα και αν χάσει κάποιες προπονήσεις, δεν θα υπάρχει πρόβλημα».

Για να καταλήξει: «Θα μπορούσαμε να πούμε πως υπήρχε μία προθεσμία (σ.σ. 31 Δεκεμβρίου), η οποία έχει όμως εκπνεύσει. Τώρα η κατάσταση αλλάζει συνεχώς και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το γνωρίζουμε. Κάθε μέρα που περνάει, η κατάσταση μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο. Η μεταγραφική περίοδος πάντως, ολοκληρώνεται στις 31 Μαρτίου»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.