Super League: Αναβλήθηκαν το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και Ιωνικός-Απόλλων

Τα παιχνίδια της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ και του Ιωνικού με τον Απόλλωνα Σμύρνης αναβλήθηκαν επίσημα εξαιτίας των κρουσμάτων κορωνοϊού.

Τα παιχνίδια για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ και του Ιωνικού με τον Απόλλωνα Σμύρνης, αναβλήθηκαν, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή εξαιτίας των κρουσμάτων κορωνοϊού στις ομάδες.

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την Παρασκευή τρία νέα κρούσματα φτάνοντας συνολικά τα 8 και όπως ήταν αναμενόμενο δεν μπορούσε ν΄αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ με τόσα κρούσματα.

Ο Απόλλωνας γνωστοποίησε την Παρασκευή πως βρέθηκαν τέσσερα ακόμα κρούσματα κορωνοϊού, φτάνοντας συνολικά τα επτά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League.

Ανακοινώνεται ότι οι αγώνες Α.Ε.Κ. – Π.Α.Ο.Κ. & ΙΩΝΙΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλονται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Π.Α.ΟΚ. και της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ αντίστοιχα.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή των αγώνων, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.